بازدید هیئت‌مدیره موسسه خیریه عشاق‌المهدی(عج) ساری از مرکز نگهداری نسیم بهشت کرامت ساری
بازدید هیئت‌مدیره موسسه خیریه عشاق‌المهدی(عج) ساری از مرکز نگهداری نسیم بهشت کرامت ساری
به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، هیئت‌مدیره موسسه خیریه عشاق‌المهدی(عج) ساری با حضور در مرکز نگهداری نسیم بهشت کرامت ساری، از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و روند خدمات‌رسانی این مرکز قرار گرفتند.

تیرنگ:

به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، هیئت‌مدیره موسسه خیریه عشاق‌المهدی(عج) ساری با حضور در مرکز نگهداری نسیم بهشت کرامت ساری، از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و روند خدمات‌رسانی این مرکز قرار گرفتند.

در این بازدید، سرکار خانم جباری، مدیر موسسه خیریه عشاق‌المهدی(عج) ساری، محمد جونیان، قائم‌مقام هیئت‌مدیره، سرکار خانم آقاجانی و خانم فتحی، مدیر خیریه باران، حضور داشتند و با مدیر و مجموعه کارکنان مرکز نسیم بهشت کرامت دیدار و گفت‌وگو کردند.

در این دیدار صمیمی، خانم جباری، مدیر موسسه خیریه عشاق‌المهدی(عج) ساری، با قدردانی از تلاش‌های مجموعه نسیم بهشت کرامت اظهار کرد: هدف ما از حضور در این مرکز، عرض خسته‌نباشید و تجلیل از کار ارزشمند و خداپسندانه‌ای است که برای نگهداری و حمایت از کودکان بی‌سرپرست انجام می‌دهید.

وی افزود: کاری که در این مرکز انجام می‌شود بسیار ارزشمند است و ضرورت دارد مسئولان و خیران نگاه ویژه‌ای به چنین مراکزی داشته باشند.

مدیر موسسه خیریه عشاق‌المهدی(عج) ساری با اشاره به نقش موسسات خیریه در حمایت از جامعه هدف بهزیستی گفت: امروز این مرکز و موسسه ما، در حقیقت بازوان پرتوان سازمان بهزیستی هستند و با کمک خیران و با عشق و انگیزه در خدمت مددجویان قرار داریم.

جباری ادامه داد: موسسه خیریه عشاق‌المهدی(عج) ساری بیش از ۷۰۰ خانوار را تحت پوشش دارد و اگر عشق به خدمت و حمایت از این عزیزان نبود، قطعاً نمی‌توانستیم در این مسیر موفق باشیم.

در ادامه این دیدار، حاج محمد جونیان، قائم‌مقام موسسه خیریه عشاق‌المهدی(عج) مرکز استان، نیز با تقدیر از فعالیت‌های مرکز نسیم بهشت کرامت اظهار کرد: همان‌طور که سرکار خانم جباری اشاره کردند، کاری که شما انجام می‌دهید بسیار قابل ستایش است؛ چراکه سرپرستی و حمایت از دختران آسیب‌دیده در شرایط امروز، مسئولیتی دشوار و طاقت‌فرساست و برای انجام آن باید با عشق و انگیزه قدم برداشت.

وی افزود: تلاش همه ما این است که در حد توان، آرامش، آسایش و رفاه بیشتری برای این عزیزان فراهم کنیم. کاری که مجموعه نسیم بهشت کرامت با وجود مسائل و مشکلات مختلف، امروز با جدیت در حال انجام آن است، شایسته قدردانی و حمایت است.

در ابتدای این دیدار نیز خانم یوسفی، مدیر مرکز نگهداری نسیم بهشت کرامت ساری، ضمن ابراز خرسندی از حضور اعضای موسسه خیریه عشاق‌المهدی(عج) در نخستین روزهای سال تحصیلی گفت: بسیار خوشحالم که در اولین روزهای آغاز سال تحصیلی، با حضور گرم شما دلگرمی بزرگی برای مجموعه ما ایجاد شد. از طرف هیئت‌مدیره مرکز، از حضور و حمایت شما صمیمانه تشکر و قدردانی می‌کنم.

وی افزود: در این مرکز، سرپرستی و نگهداری شبانه‌روزی از دختران ۷ تا ۱۲ سال را برعهده داریم و خوشبختانه سال تحصیلی جدید را نیز در کنار دختران دانش‌آموز آغاز کرده‌ایم.

این دیدار با گفت‌وگو درباره فعالیت‌های مرکز، بررسی نیازها و مسائل موجود و تأکید بر ضرورت تداوم حمایت خیران از مراکز نگهداری کودکان و نوجوانان به پایان رسید.