تیرنگ نیوز- مجید ساجدی فر: ۶۸ اظهارنظر در مجلس آن هم در ۱۸ ماهی که کشور زیر سایه سنگین کرونا و پیک های متوالی آن بوده است از علی بابایی کارنامی در نخستین حضورش در مجلس، نماینده ای فعال و صاحب نظر در حوزه های مختلف ساخته است.
آماری که بین نمایندگان مازندران و نمایندگان شمال کشور در مجلس یازدهم یک رکورد محسوب می شود و حتی موجب قرار گرفتن وی در جمع نمایندگان فعال کشور شده است.
اظهارنظر صادقانه و بی تکلف، بیان مسائل و مطالبات اقشار مختلف مردم، نگاه فراجناحی و کارشناسانه به مسائل گوناگون، شاخک های خبرنگاران پارلمانی کشور را تیز کرده و می توان گفت تعامل رسانه های ملی با او به مراتب بهتر و قوی تر از تعامل رسانه های استانی و محلی بوده و این عامل موجب مطرح شدن این نماینده در سطح ملی گردید.
بنابراین روزی نیست که در خبرگزاری ها و جراید مطرح کشور، گفت و گویی از وی منتشر نگردد یا در گزارش ها و تحلیل های مختلف به اظهارات و نظرات وی استناد نشود. اظهاراتی که اغلب آن ها پیرامون چالش های روز جامعه و مسائل و دغدغه های مردم به ویژه در حوزه اقتصاد و معیشت است. حوزه ای که بابایی کارنامی به واسطه تحصیلات عالیه در رشته اقتصاد و سال ها کار مدیریتی و اجرایی، مطالعه لازم و شناخت کافی از آن دارد.
بابایی کارنامی با آنکه در گروه نمایندگان حامی دولت قرار دارد، بارها در تریبون مجلس و در گفت و گوهایش با رسانه های مختلف از برخی برنامه ها و تصمیمات دولت، علنا انتقاد کرده و آن ها را به زیان کشور و مردم دانسته و به دنبال آن سعی در ارائه پیشنهاداتی مناسب و کارشناسانه داشته است.
اگرچه گاها دیده می شود برخی رسانه های استانی و شبکه های مجازی محلی، سعی در تضعیف و تخریب این نماینده به عناوین مختلف دارند، اما گذر زمان و اثبات نقش موثر وی در خانه ملت، رفته رفته از فشار و شدت این هجمه ها خواست کاست. روزی که آن ها بدانند این نماینده در روزگاری که مجلس با کمبود و قحطی “تولید قانون” مواجه است، تاکنون طراح و بانی ایجاد ۴ قانون موثر در مجلس بوده که ساماندهی و بیمه ۴۰۰ هزار کارگر با اجرای ماده ۵ قانون کارگران ساختمانی یکی از آن هاست.
طرح تعارض منافع و طرح بند ج قانون ایثارگران از دیگر مصوبات مجلس است که توسط بابایی کارنامی مطرح و با حمایت دیگر نمایندگان مصوب شده است.
همگرایی و تعامل سازنده با دیگر نماینده این حوزه برای سال های طولانی، مرکز استان را از اختلافات درگیری های درون شهری و درون حوزه ای رهاند که این عامل در حقیقت دغدغه اصلی مردم و باری بر دوش توسعه و پیشرفت مرکز مازندران بوده و امروز خوشبختانه شاهد حاکمیت فضایی آرام و کم تنش در مرکز استان هستیم.
وی همانطور که روز نخست کاری خود را از محروم ترین نقطه حوزه انتخابیه خود، یعنی دهستان پشتکوه آغاز کرده و به سایر مناطق و نقاط مرکز استان بسط داده بود، همچنان سعی در حفظ این نگاه تعادلی و فاقد تبعیض دارد و در زمان های حضور خود در حوزه انتخابیه، مدام در بخش ها و مناطق حوزه انتخابیه شخصا حضور می یابد و پیگیری های لازم را انجام می دهد و در حد توان خود سعی در گره گشایی مسائل مردم دارد.
بابایی کارنامی به تازگی در جمع صمیمی خبرنگاران چهاردانگه ای به اثر گذاری بخش چهار دانگه در توسعه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ورزشی مازندران اشاره کرد و گفت: درست است که چهاردانگه فراز و نشیب های فراوانی را پشت سر گذاشته است اما برآیند اثرگذاری این بخش در مناسبات مرکز استان مثبت بوده است به عنوان مثال در عرصه مدیریتی استان، چهره های چهاردانگه ای بسیاری داشتیم که برخی از آن ها، مسئولان و مدیران مظلومی بودند که در سطح ملی و کشوری، قاطعانه و مدبرانه در ایفای نقش خود ظاهر شدند، اما متاسفانه نامی از آن ها نیست.
وی تاسیس انجمن ساروی های مقیم تهران با بیش از ۵۰۰ نفر را یکی از اقدامات نیک برشمرد که در راستای شناسایی و تقدیر از مدیران و مسئولان مرکز استان در رده ملی گام برخواهد داشت.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس با بیان اینکه از نقدهای سازنده استقبال می کنم، گفت: قبول دارم همه ما ضعف ها و اشتباهاتی داریم اما حقیقت آن است که برخی به دنبال ایجاد حاشیه هستند و بسیاری از انتقادهای مطرح شده توسط آن ها سازنده نیست و در اولویت مسائل مردم قرار ندارد. متاسفانه این فضا در مازندران وجود دارد که از خودمان و از ظرفیتهای مدیران خود حمایت نمیکنیم.
بابایی کارنامی با رد برخی شایعات مبنی بر دست داشتن در انتخاب مدیران رده های مختلف، افزود: در انتصابات دخالتی ندارم، ولی اگر از ما نظر مشورتی بخواهند از بین گزینه های موجود یکی را پیشنهاد می کنیم اما اینکه بگوییم فلانی بشود فلانی نشود، این وظیفه نمایندگان نیست و ما در چنین مسائلی دخالت نمی کنیم.
وی با بیان اینکه سعی کردم تاکنون به شعارهای انتخاباتی خود عمل کنم، گفت: هنگام انتخابات ۳ وعده ی انتخاباتی به مردم داده ام. یکی این بود که مثل مردم عادی، زندگی کنم و در کنار آنها باشم. دوم تریبون ساری و میاندورود را در مجلس فعال کنم و به نظرم این مورد را نیز با ۶۸ اظهارنظر و بیان مسائل گوناگون مردم، در حال انجام هستم و سومین شعار من، ایجاد رابطه آسان بین مردم بود که در راستای آن در ۸ منطقه شهرستان های ساری و میاندرود ۸ دفتر دایر کردیم و با ایجاد گروههای همدلی، سعی کردیم شبکه واقعی خدمات رسانی به مردم را ارائه دهیم. اتاق هایی ایجاد کردیم که حرف مردم را بشنوند و مسائل آنها را به ما ارائه کنند تا در صورت لزوم در مجلس مطرح گردد.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس با بیان اینکه چهاردانگه فرصت ها و ظرفیت های فراوانی دارد، گفت: متاسفانه در طول این دهه ها از آنها استفاده نشده و چهاردانگه پیشرفتی نداشته است. یکی از مهمترین دلایل عدم توسعه چهاردانگه این بوده که نخبگان و بزرگان این بخش با هم همدلی و همراهی ندارند و درباره مسائل مختلف همفکری و گفتگو نمی کنند.
بابایی کارنامی، هم اندیشی را اهدف اصلی و مهم برگزاری این نشست عنوان کرد و گفت: حاضرم هر ۶ ماه یک بار با خبرنگاران چهاردانگه و خبرنگاران سایر بخشهای حوزه انتخابیه بنشینم و تبادل نظر کنم.
عضو مجمع نمایندگان مازندران با بیان اینکه از زمان بخشداری تا مدیرکلی اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی و چه زمانی که مشاور وزیر بودم به خوبی می دانستم که این عناوین و صندلی ها گذرا هستند و فقط نام نیک و عملکرد و خاطرات خوش است که می ماند، امروز هم که وظیفه وکالت مردم را برعهده دارم همچنان بر آن باور هستم.
بابایی کارنامی، آسفالت نبودن ۴۰ کیلومتر از مسیرهای چهاررانگه، نبود مرکز درمانی مطمئن، مهیا نبودن ساختار اشتغال، کمبود تعداد آمبولانس های منطقه، تضعیف دامپروری منطقه، نیمه کار بودن محور ساری تاکام، قطع درختان اورس، فعالیت برخی مجوزهای شبهه دار معدن، کمبود آب شرب و… را از جمله مسائل چهاردانگه عنوان کرد که در دست پیگیری هستند و به زودی خبرهای خوشی در این راستا منتشر خواهد شد.
وی توقف طرح صیانت از جنگل، احداث دامپروری ۶ هزار راسی در دهستان پشتکوه با اعتباری بالغ بر ۷۰۰ میلیارد تومان، استفاده بهینه از ظرفیت های اشتغال کارخانه سیمان و شهرک صنعتی کیاسر و… را از جمله طرح های تقویت اشتغال منطقه برشمرد و گفت: متاسفانه در طول این دهه ها نتوانستیم فرصتهای مناسب اشتغال ایجاد کنیم تا از مهاجرت گسترده مردم چهاردانگه به شهرها جلوگیری شود.
نماینده ساری و میاندورود در مجلس، با اشاره به انتقال ۱۴ ساله زباله ساری به چهاردانگه اظهار کرد: خوشبختانه با پیگیری های انجام شده در سطح استان و کشور و جذب اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومانی برای نیروگاه زباله سوز ساری با همراهی آقای زارعی دیگر نماینده ساری، همچنین همراهی رسانه ها و مردم منطقه، انتقال زباله در زمان نمایندگی من متوقف شد و امیدواریم با انجام اقدامات لازم برای بهبود محیط زیست منطقه گویچاله، بخشی یا همه خسارت های پیش آمده جبران گردد.
بابایی کارنامی با اشاره به مسائل فراوان چهاردانگه، محرومیت و دوری از مرکز استان، خواستار اتخاذ راهکاری مناسب برای این بخش از سوی مسئولان استانی شد و گفت: البته ما پیشنهاداتی داریم که در صورت همکاری رسانه ها و موافقت مسئولان و بزرگان چهاردانگه در راستای تحقق آن ها اقدام خواهیم کرد.
وی با بیان اینکه مسائل راه های اصلی و فرعی چهاردانگه در دست پیگیری و اجراست، افزود: محور ساری- تاکام- کیاسر. مساله ای ۴۰ سال است طبق آخرین مکاتباتی که با وزارت راه داشتیم تا سال ۱۴۰۱ باقیمانده محور تاکام به پایان میرسد و برای ادامه آن (تاکام – کیاسر) هم پیگیر هستیم تا این کار در اسرع وقت محقق شود.
نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس، با تاکید بر تقویت گردشگری چهاردانگه اظهار کرد: این بخش ۳ نقطه گردشگری مهم (سورت، آبندان الندان و دریاچه چورت) دارد که متاسفانه هر سه آن ها دچار تنش های منطقه ای هستند و بین نماینده مردم بومی اختلاف نظر وجود دارد و تا مردم روستاهای اطراف با هم کنار نیایند و این مسائل مرتفع نشود واقعا نمی شود کاری برایشان انجام داد، چون باعث تشدید اختلافات خواهد شد.
به گزارش تیرنگ، در این نشست خبرنگاران چهاردانگه ای مسائل مختلف، دیدگاه ها و پیشنهادهای مربوطه را به اطلاع نماینده چهاردانگه ای ساری رسانده اند و برگزاری جلسه سالانه نخبگان چهاردانگه پیشنهاد خبرنگار روزنامه تیرنگ بود که مورد موافقت حضار قرار گرفت.