مسئولان از پذیرش مسئولیت شانه خالی نکنند
مسئولان از پذیرش مسئولیت شانه خالی نکنند
شهروند خبرنگار روزنامه تیرنگ در گفت‌وگو با ما از وضعیت آسفالت معابر گلایه کرد.

 

تیرنگ:

شهروند خبرنگار روزنامه تیرنگ در گفت‌وگو با ما از وضعیت آسفالت معابر گلایه کرد.

او با بیان اینکه نبود بودجه و امكانات هميشه بهترين بهانه برای پاسخگو نبودن مسئولان است؛ گفت: من قانع نمی‌شوم كه اعتبار کافی نيست و اين نابسامانی‌ها بابت نبودن بودجه است. هنر يك مدير استفاده بهينه از حداقل امكانات و درآمد زايی و خلق پول است.

وی با بیان اینکه مسئولان وعده بهبود وضع آسفالت می‌دهند، افزود: اراده ای برای بهبود وضعيت شهر وجود ندارد! شايد واقعا نمی‌دانند حل اين مشکل از وظايف كدام دستگاه است! و يا شايد هم فكر می‌كنند كه هركسی بايد جلوی در خانه خود را بهسازی کند!

به این بهانه با شهروندان ساروی به گفت‌وگو نشستیم.

یک شهروند ساروی در این باره به تیرنگ می‌گوید: شهر را شهردار نگه می دارد و در کنار آن مردم هم باید تلاش کنند تا شهر تمیز بماند.

وی با بیان اینکه وضعیت آسفالت معابر در استان خوب نیست از چاله و چوله‌های شهرها گلایه می‌کند و ادامه می‌دهد: نباید حفاری‌های شهری بدون هماهنگی انجام شود و بعد از حفاری در یک منطقه، اهمال کاری صورت نگیرد تا این چاله‌ها موجب خسارات مالی به ماشین یا صدمات جانی نشود.

وی ضمن گلایه می‌گوید: تا مردم پیگیر نشوند، شهرداری به هیچ عنوان برای تعمیر و بازسازی اقدام نمی کند و باید زنگ زد.

* ساخت و سازهای ساختمان‌های نوساز عامل چاله چوله‌ها

کریمی دیگر شهروند ساروی با بیان اینکه  حفاری ادارات خدماتی مختلف  از یک سو و ساخت و سازهای ساختمان های نوساز از سمت دیگر، دست در دست یکدیگر داده و چاله و چوله های فراوانی در منطقه ایجاد کرده‌اند، گفت: واقعیت این است که منکر خدمات و اقدامات متعدد عمرانی شهرداری نیستیم و معتقدیم که این فعالیت ها باید به مردم گزارش داده شود. اما آنچه که برای شهروندان مهم جلوه می نماید ملموس بودن خدمات انجام شده توسط شهرداری برای رفاه حال شهروندان است.

او ادامه داد: بخشی از نگهداری و ایمن سازی جاده‌ها  بر عهده راهداری و بخشی بر عهده شهرداری ها است و مدیران این بخش نباید از پذیرش مسئولیت شانه خالی کنند.