راه توسعه در مهارت است/ خبرنگاری عشق است
راه توسعه در مهارت است/ خبرنگاری عشق است
سرپرست اداره کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای مازندران با اشاره به چالش‌های اشتغال و ظرفیت‌های بی‌بدیل مهارت‌آموزی، گفت: باید یک‌بار برای همیشه به مهارت و دستان جوانان این سرزمین اعتماد کنیم تا مسیر پیشرفت هموار شود.

 

 

تیرنگ:

مهردل، سرپرست اداره کل فنی‌وحرفه‌ای استان مازندران به مناسبت روز خبرنگار در دفتر گروه رسانه‌ای تیرنگ حضور یافت، با مدیرمسئول این رسانه دیدار و از زحمات خبرنگاران این رسانه تقدیر کرد.

وی با بیان اینکه خبرنگاران مظلوم هستند، گفت: خبرنگاری عشق است و نمی‌توان آن را با دید در آمدی دید.

وی با بیان اینکه مسئولیت و رسالت ما آگاهی بخشی به گفتمان مهارت است، بر اهمیت گفتمان مهارت در جامعه تأکید کرد و گفت: مهارت باید مانند نان شب برای خانواده‌ها و سیاست‌گذاران کشور ضروری تلقی شود.

سرپرست اداره کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای مازندران با اشاره به چالش‌های اشتغال و ظرفیت‌های بی‌بدیل مهارت‌آموزی، گفت: باید یک‌بار برای همیشه به مهارت و دستان جوانان این سرزمین اعتماد کنیم تا مسیر پیشرفت هموار شود.

وی با بیان اینکه ما نقش مکمل عمل کردیم، اظهار کرد: آموزش عالی زمان بر است باید مهارت آموزی را جدی گرفت

مهردل رویکرد خود را «تعامل‌محور، برنامه‌محور و اخلاق‌محور» توصیف و تأکید کرد: معتقد به مرزبندی مشخص میان سیاست و اجرا هستم و بر این باورم که احترام، صداقت و مشورت باید شاخصه‌ی مدیریت در مجموعه فنی و حرفه‌ای باشد. در همین راستا، تعامل با نمایندگان مجلس، فرمانداران، دستگاه‌های اجرایی و شرکای اجتماعی را وظیفه‌ای مهم می‌دانم.

وی با بیان اینکه آموزشگاه‌های آزاد، پیشرانان واقعی مهارت‌آموزی در کشور هستند، افزود:حمایت همه‌جانبه از آموزشگاه‌های بخش خصوصی، توجه به مربیان دلسوز و زحمتکش، تقویت آموزش‌های روستایی، توجه به گروه‌های خاص نظیر خانواده‌های آسیب‌دیده، سرپرستان خانوار و جوانان بازمانده از تحصیل، از مهم‌ترین اولویت‌های من خواهد بود.

سرپرست جدید اداره‌کل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران به آینده‌نگری در مهارت‌آموزی نیز اشاره کرد و گفت:ما باید سند توسعه مهارت استان را به‌روز کنیم؛ با نگاه به مشاغل نوظهور، فناوری‌های نوین، نیاز بازار کار و شرایط اقلیمی. تمرکز بر آموزش‌های تقاضا محور، شناسایی مشاغل آینده و توسعه آموزش‌های کم‌سرمایه‌بر خانگی، به‌ویژه در مناطق محروم، راهبرد اصلی ما در دوره جدید خواهد بود.

وی با بیان اینکه سرمایه انسانی کشور را به توسعه می رساند، اظهار کرد: نقش رسانه‌ها در تبیین “گفتمان مهارت” به عنوان موضوعی حیاتی است، اگر گفتمان مهارت به نان شب تبدیل شود، تغییرات قابل توجهی در جامعه ایجاد خواهد شد

او بار دیگر بر این موضوع تأکید کرد که آینده کشور در گرو تقویت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و اعتماد به ظرفیت‌های انسانی جوانان است و باید گفتمان مهارت‌آموزی به یک دغدغه عمومی تبدیل شود.