شهدا هویت ملت ایران
شهدا هویت ملت ایران
رضا صالحی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آیین تشییع شهید گمنام که در مصلی سرخ‌رود برگزار شد، اظهار داشت: در تاریخ و در تقویم شهر برای همیشه ثبت و ضبط شود که مردم این شهر، امروز میزبان مهمانانی از دیار کربلاییان هستند، مردم و زنان و فرزندان و جوانان و دختران ما امروز در این شهر شهدای خود را در بغل گرفتند و از آنان تجلیل و تقدیر کردند.

 

تیرنگ، فاطمه نبی‌زاده:

رضا صالحی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در آیین تشییع شهید گمنام که در مصلی سرخ‌رود برگزار شد، اظهار داشت: در تاریخ و در تقویم شهر برای همیشه ثبت و ضبط شود که مردم این شهر، امروز میزبان مهمانانی از دیار کربلاییان هستند، مردم و زنان و فرزندان و جوانان و دختران ما امروز در این شهر شهدای خود را در بغل گرفتند و از آنان تجلیل و تقدیر کردند.
وی افزود: بدانید امروز مسئولیت سنگینی را پذیرفتید که حافظ خون شهدا باشید چراکه ما باور داریم شهدا حاضر و ناظر اعمال ما هستند و از این منظر باید دقت کنیم که وقتی مسئولیت پذیرش و مهمان نوازی شهدا را پذیرفته‌ایم در حضور شهدا و ارواح طیبه که ناظر اعمال ما هستند، راه انقلاب اسلامی را با شهدا دنبال کنیم و به آن گره بزنیم.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: چرا اصرار داریم که بقای نظام و انقلاب را با شهدا گره بزنیم چراکه شهدا هویت ما هستند و هویت ملت ایران، وقتی از هویت صحبت می‌کنیم یعنی ریشه‌های تداوم حیات ما در جامعه ایران شهدا هستند.
صالحی امیری ادامه داد: هویت یعنی اسلامیت، هویت یعنی باور به ارزش‌های انقلاب، هویت یعنی عامل بقا و تداوم و استمرار یک جامعه در مسیر حرکت خودش چرا بسیاری از کشورهای جهان و منطقه بی هویت شدند، چون تبار شهدا را در خود نداشتند.
وی خاطرنشان کرد: شهدا حافظ دیانت این ملت و شهدا به مثال خورشیدی هستند که در طول تاریخ به ما حرارت و حیات می‌بخشد بنابراین بدون شهدا ما نه حیات داریم و نه گرما و نه نور شهید هم نور است و هم گرمابخش و هم پیامبر، چرا اصرار داریم این همه از شهید سخن بگوییم چراکه شهدا امنیت و بقای ملت ایران و سرزمین ایران هستند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بیان داشت: اگر مقاومت و شهادت این شهدا نبود قطعاً امروز وضعیت ما در منطقه به گونه دیگر کشورهایی که مقاومت و شهادت را انتخاب نکردند و در مقابل بیگانگان تسلیم شدند، بود.
صالحی امیری در پایان تصریح کرد: امروز من و شما اگر امنیت داریم و در این فضای امن کنار هم هستیم، اگر مردم علویان با ۱۴۵۰۰ شهید امروز در بلندای تاریخ ایستادن، امروز مردم این منطقه و این دیار و در سکوت ما احساس غرور و غیرت می‌کنند، به خاطر خون شهداست، فراموش نکنید که ما با خون شهدا هستیم و تکرار شهید و شهادت به منزله بقای هویت دیانت و استقامت و مقاومت بوده، شهدا به مثابه ستون‌های این جامعه هستند چرا که شجره طیبه انقلاب اسلامی با خون شهدا و هویت شهدا آبیاری شده است.