بهشت خیرین
بهشت خیرین
از جمله بیماری‌های که در کشور وجود دارد نارسایی کلیه و مشکلات مربوط به آن است. این بیماری سبب ایجاد مشکل برای بیمار شده و گاهی زندگی را برایش سخت می‌کند.

 

تیرنگ:
از جمله بیماری‌های که در کشور وجود دارد نارسایی کلیه و مشکلات مربوط به آن است. این بیماری سبب ایجاد مشکل برای بیمار شده و گاهی زندگی را برایش سخت می‌کند.
محمد که از بیماران دیالیزی است به تیرنگ می‌گوید : بیماران دیالیزی جزو بیماران خاص محسوب می شوند كه بخشی از خدمات كه از مراكز درمانی دولتی دریافت می كنند، برای آن ها رایگان است.
وی ادامه می‌دهد: این بیماران حداقل هفته‌ای 2 یا سه جلسه چهار ساعته باید از دستگاه های دیالیز بیمارستانی استفاده نمایند؛ هزینه این رفت و آمدها و زمانی كه برای آن اختصاص می دهند باعث می شود نتوانند شغل مناسبی داشته باشند و یا به تحصیل بپردازند.
محمد افزود: ما بیماران علاوه بر تحمل دردها و سختی‌های این بیماری، از هزینه‌های سرسام آور برخی آزمایش‌ها گلایه داریم، به طوری كه این هزینه ها مانع جدی برای پیگیری عمل پیوند است.
وی از کیفیت پایین برخی داروها نیز گلایه دارد.

بیماری نارسایی كلیه از جمله بیماری هایی است كه علاوه بر جسم و روح بیمار، كیفیت زندگی و معیشت وی و خانواده اش را تحت تاثیر قرار می دهد و در صورت انجام ندادن پیوند كلیه، مشكلات آن تا پایان عمر همراه بیمار است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: در اردیبهشت سال جاری سه روز قبل از شهادت رئیس‌جمهور مردمی در سفر استانی به مازندران، بزرگ‌ترین مرکز دیالیز شمال کشور افتتاح و به بهره برداری رسید.
سیدعلی مظفرپور در گفت و گویی با بیان اینکه انجام بیش از هزار و ۵۰۰ پیوند کلیه موفق از افتخارات این دانشگاه است، اظهار کرد: در سال‌های گذشته تنها ۲۴ تخت دیالیز وجود داشت که برای بیماران مراجعه‌کننده کافی نبود به‌طوری‌که نسبت بیمار به تخت‌ها، بیش از یک به ۱۰ بود، درحالی‌که در استاندارد کشوری به ازای هر ۳ بیمار باید یک‌تخت وجود داشته باشد.وی گفت: مرکز ۱۰۰ تخت دیالیز حاج‌خانم طاهره وایگانی توسط خانواده محترم میناگر در سه‌طبقه با زیربنای ۳هزار و ۲۰۰ مترمربع از سال ۱۳۹۸ آغاز شد و تا ابتدای دولت سیزدهم پیشرفت فیزیکی حدود ۵۵ درصد داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل اضافه کرد: در تفاهم‌نامه این پروژه خیرساز بین بنیاد نیکوکاری سلامت شهرستان بابل و این دانشگاه، تعهداتی بر عهده دانشگاه بود که انجام‌ نشده بود و با روی کار آمدن دولت سیزدهم تمام تعهدات انجام و پروژه به اتمام رسید.
وی ادامه داد: در این پروژه ۴۰۰ میلیارد ریال توسط خانواده محترم میناگر به نیت مادر سرکار خانم طاهره وایگانی و ۱۰۰ میلیارد ریال توسط دانشگاه علوم پزشکی بابل هزینه شده است.
مظفرپور ادامه داد: در اردیبهشت سال جاری سه روز قبل از شهادت رئیس‌جمهور مردمی در سفر استانی به مازندران، بزرگ‌ترین مرکز دیالیز شمال کشور توسط رئیس‌جمهور شهید به‌صورت ویدئو کنفرانس و با حضور داود منظور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه‌وبودجه کشور افتتاح و به بهره‌برداری رسید.
وی تصریح کرد: با آغاز به کار این پروژه شاخص تعداد بیمار دیالیزی به تخت به ازای هر دو و نیم بیمار یک‌تخت دیالیزی کاهش پیدا کرد که این نسبت از استاندارد کشوری مناسب‌تر است.
مظفرپور با اشاره به اینکه به‌راستی بابل شایسته لقب بهشت خیرین است، گفت: در بابل اقدامات ارزشمندی در حوزه سلامت انجام شد و ظرفیتی که در این شهر در حوزه خیران وجود دارد، هم‌رتبه بسیاری از استان‌های بزرگ کشور است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: این دانشگاه با مشارکت نیکوکاران می‌تواند منشأ خدمات بیشتر و گسترده‌تر در سطح منطقه و حتی ملی باشد.