تیرنگ نیوز: مسئولین اداره حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس شهرستان بابلسر با عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران دیدار و گفت و گو کردند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ، مسئولین اداره حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس شهرستان بابلسر با عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران دیدار و در باره فعالیت های این اداره در شهرستان و افتتاحیه موزه دفاع مقدس در مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی بابلسر گفت و گو کردند.
در این دیدار عباس زارع با اشاره به کار ارزشمند تاسیس موزه دفاع مقدس و حمایت های سردار ملکی مدیر کل حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس استان در این زمینه گفت : جامعه ، به ویژه نسل جوان اقبال خوبی به فرهنگ ایثار و دفاع مقدس دارند به شرطی که ما طرح ها و برنامه های خود را در این راستا با ذائقه این نسل اجرایی نماییم .
وی افزود: این اداره کل آمادگی دارد تا با همکاری اداره کل حفظ آثار ونشر ارزش های دفاع مقدس در تمامی مجتمع های فرهنگی و هنری استان بخشی را برای ایجاد موزه دفاع مقدس اختصاص دهد .
شایان ذکر است : موزه دفاع مقدس شهرستان بابلسر در مجتمع فرهنگی و هنری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ایجاد گردیده که قرار است در 8 دی ماه با حضور مسئولین کشور و استان به صورت رسمی افتتاح شود .
- منبع خبر : روابط عمومی