عشاق المهدی از خیریه های موفق مازندران است/ جباری: خیریه ها پشتیبان دولت در کاهش آسیب های اجتماعی هستند
عشاق المهدی از خیریه های موفق مازندران است/ جباری: خیریه ها پشتیبان دولت در کاهش آسیب های اجتماعی هستند
نشست مشترک اعضای هیات مدیره موسسه خیریه عشاق المهدی (عج) با مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی برگزار شد. در این نشست عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران بر فرهنگ سازی در زمینه ی رفتار صحیح با کودکان کار، تاکید کرد

تیرنگ نیوز- سرویس فرهنگ: نشست مشترک اعضای هیات مدیره موسسه خیریه عشاق المهدی (عج) با مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی برگزار شد.

در این نشست عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران ضمن تاکید بر فرهنگ سازی در زمینه ی رفتار صحیح با کودکان کار، اظهار کرد: یکی از نهادهای مردمی که می‌توانند برای کاهش آسیب های اجتماعی نقش موثری داشته باشد بی شک موسسات خیریه بوده و خوشبختانه موسسه خیریه ی عشاق المهدی (عج) در این امر خطیر بسیار خوب عمل کرده و موفق هم بوده است.

وی افزود: توانمندسازی کودکان و خانواده های نیازمند یکی از مهم ترین حوزه های فعالیت در موسسه خیریه عشاق المهدی است به همین منظور اداره کل فرهنگ و ارشاد مازندران در این رابطه می‌تواند کمک حال موسسه در بحث آموزش هنرهایی مثل موسیقی، تئاتر، نمایش و کتاب خوانی، برگزاری جشنواره ها و همایش در حوزه آسیب اجتماعی و … باشد و ما در اجرای طرح های مربوطه از جمله طرح دوستدار کودک، آماده همکاری هستیم.

در این جلسه، معصومه جباری مدیر موسسه عشاق المهدی گزارشی از فعالیت بخش‌های مختلف این موسسه و عملکرد ۱۵ ساله خیریه عشاق المهدی عج ارائه داد و گفت: امروز جامعه اسلامی ما نیاز به آرامش امنیت و رفاه برای مردمش دارد که این امر تنها به دست دولت میسر نیست و دولت می‌تواند پشتیبان باشد.

وی افزود: موسسه خیریه عشاق المهدی (عج) با تحت پوشش قرار دادن دو هزار خانواده، گام کوچکی در برطرف کردن نیازمندی ها و توانمندسازی آن ها برداشته است.

جباری یکی دیگر از فعالیت های این موسسه خیریه را رسیدگی به وضعیت کودکان کار و دختران در معرض آسیب و خانواده های آن ها عنوان کرد: در اجرای طرح دوستدار کودک در شهرستان ساری به همکاری ارشاد نیازمندیم و اعلام حمایت آقای زارع مایه دلگرمی ماست.

لازم به ذکر است در این دیدار محمد جونیان قائم مقام رئیس هیات مدیره و زهرا غلیاف عضو هیات مدیره نیز حضور داشتند.