تیرنگ نیوز: مدیر عامل شرکت آبفا مازندران در جریان بازدید استاندار جدید از شهر رامسر در پی وقوع سیل اخیر، علت افت فشار و قطعی آب این شهرستان را بارش شدید باران، جاری شدن سیل و افزایش کدورت سد میجران بیان کرد.
به گزارش روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب مازندران ؛ در این بازدید مهندس بهزاد برار زاده اظهار داشت: تصفیه خانه رامسر برای تصفیه آب با کدورت NTU ۲۵۰ طراحی و احداث شد اما با بارش شدید باران و وقوع سیل، کدورت آب خروجی سد میجران به بیش از NTU ۴۰۰۰ افزایش یافت و فعالیت تصفیه خانه از دبی ۳۵۰ لیتر در ثانیه در مرحله اول به ۱۰۰ لیتر در ثانیه کاهش داده شد لیکن با افزایش بیش از حد کدورت آب، فعالیت تصفیه خانه متوقف شد.
وی با اشاره به ضرورت آبرسانی به مردم در شرایط بحرانی سیل گفت: برای مقابله با بحران و ادامه خدمات رسانی مستمر، چاههای رزرو با دبی ۱۸۰ لیتر در ثانیه وارد مدار شدند و برای نقاط بالادست شهر نیز آبرسانی با ۴ دستگاه تانکر سیار انجام شد.
مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب مازندران ادامه داد: با کاهش بارندگی و کدورت آب خروجی سد میجران به کمتر NTU ۱۰۰۰ بار دیگر عملیات تصفیه آب از سر گرفته شد و به تدریح با کاهش کدورت آب به حدود NTU ۳۵۰ از عصر جمعه از تمام ظرفیت تصفیه خانه به میزان ۳۵۰ لیتر در ثانیه استفاده می شود.
مهندس برارزاده با اشاره به خالی شدن حجم ذخیره مخازن سطح شهر و شبکه توزیع ابراز امیدواری کرد تا ۲۴ ساعت آینده شرایط به روال عادی بر خواهد گشت.
- منبع خبر : روابط عمومی