تیرنگ نیوز: در راستای اجرای تفاهم نامه همکاری مشترک طی ۵ ماهه ابتدای سالجاری؛ ٣ مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی زندانیان در مازندران راه اندازی شد.
به گزارش خبرنگار نشریه تیرنگ، سید حسین درویشی مدیرکل در این خصوص گفت: در خصوص آموزش زندانیان هر یک از اجزا و عناصر باید با یکدیگر ارتباط متقابل برقرار نمایند تا اهدافی که از قبل مد نظر است امکان پذیر گردد. آموزش زندانیان در مکان ندامتگاه ها صورت می گیرد و با توجه به شرایط موجود در ندامتگاه ها و شرایط اجتماعی کارآموزان عوامل و تهدیدهایی به روند صحیح آموزش های مهارتی و اهداف مورد انتظار آسیب می رساند که باید مورد شناسایی قرار گیرد تا با رفع این مشکلات و موانع، وضعیت آموزشی در زندان ها بهبود یابد.
وی ادامه داد: همه ساله عده زیادی از افراد به دلیل ارتکاب به انواع جرایم عمدی و غیر عمدی از سوی مراجع قضایی راهی زندان ها می شوند و بخشی از دوران مفید زندگی خود را پشت میله های زندان می گذرانند با توجه به نقش دانش و مهارت در جلوگیری از گرایش به اعتیاد، بزهکاری و انواع خلاف ها؛ باید به دنبال آن بود که با آموزش های مهارتی و ترغیب زندانیان به گذراندن آموزش فنی و حرفه ای ضمن تقویت شخصیت و منزلت اجتماعی آنان، از روی آوری مجدد به تخلف جلوگیری می نماید.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای مازندران اظهار داشت: آموزش های مهارتی وسیله ای برای افزایش توان بازگشت زندانیان به اجتماع است و کسب مهارت به آنان کمک می نماید تا آینده بهتری را برای خود پس از گذراندن محکومیت برای خود رقم بزنند.
لازم به ذکر است سه مرکز یاد شده شامل مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی زندان ساری، مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی زندان بابل، مرکز مهارت آموزی و مشاوره شغلی ندامتگاه محکومین مواد مخدر ساری بود که افتتاح و راه اندازی گردید./روابط عمومی