وی در ادامه سخنان خود به مسأله مشارکت حداکثری و اصلح گزینی در انتخابات پیش روی اشاره کرد و افزود: این دو موضوع ابزار و عامل نجات مردم از این وضعیت اسفبار موجود است.
جمشیدی با اشاره به وضعیت فعلی زندگی مردم با مشکلات زیادی همراه است، گفت: مردم باید با استفاده از حق خود در انتخابات به تکلیفشان عمل کنند، چون اگر مشارکت در انتخابات پایین باشد رییس جمهوری که انتخاب می شود با پشتوانه کمتری قوه مجریه را بدست خواهد گرفت.
وی در ادامه سخنان خود به بیانات امام راحل و مقام معظم رهبری پیرامون حضور عالمانه، آگاهانه و شجاعانه و ایثارگرانه مردم در صحنه ها و عرصه های مختلف افزود: اگر مردم ما می خواهند بخش مهمی از مشکلات امروز کشور حل شود باید با حضور حداکثری و با همان نگاه وارد مشارکت انتخابات شوند.
وی با اشاره به اهمیت انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان، گفت: خوشبختانه مردم بصورت خودجوش ستادهای انتخاباتی مختلفی را برای آیت الله رئیسی تشکیل دادند و در میدان حضور فعال دارند اما در عین حال وضعیت فکری و معیشتی مردم کمی انگیزه ها را از جریان اصلی خارج کرده است که لازم است این سمت و سو را به انتخابات و حضور حداکثری هدایت کنیم.
رییس کمیته اقشار ستاد انتخاباتی مرکزی آیت الله رئیسی در مازندران با بیان این که در سال 96 با دست خالی و با همه توان خود وارد میدان شدیم و علیرغم همه تخریب هایی که رقیب در زمان انتخابات برای آیت الله رئیسی بوجود آورده بود ایشان اخلاق مدارانه تمکین و تحمل کردند و پاسخی ندادند و 16 میلیون از ملت ایران به ایشان رأی دادند، افزود: پیش بینی بر این است در انتخابات پیش رو رای ایشان با رویش همراه باشد چون هیچ مبنا و دلیلی برای ریزش آراء ایشان وجود ندارد.
وی در ادامه با بیان این که کارنامه موفق و برنامه دو موضوع مهم برای هر کاندیدا در انتخابات محسوب می شود، افزود: آیت الله رئیسی یک کارنامه درخشانی دارند به گونه ای که ما تا کنون ندیدیم هیچ کسی از موافقین و مخالفین در فضای گفتمانی و رسانه ای بتوانند کوچکترین ضعف، یا نقطه خاکستری و یا سیاهی در پرونده عملکرد آیت الله رئیسی پیدا کنند چرا که ایشان پرونده بسیار درخشانی داشته و جهان شمول است.
جمشیدی در ادامه با بیان این که امروز پرونده عملکردی آیت الله رییسی برای همگان مورد مدح و ستایش است، گفت: آیت الله رئیسی در همه زمینه ها و اقشار دارای برنامه هستند.
وی در بخش پایان سخنان خود بر ضرورت تلاش و همت مضاعف همگان در میدان تبلیغ، تبیین و ترویج به منظور تحقق یک انتخابات باشکوه تأکید کرد.