تیرنگ نیوز- سرویس شهری: یکی از شعارهای ثابت کاندیداهای دوره های مختلف انتخابات شوراهای اسلامی شهر در زمان تبلیغات، رفع مسائل کارگران در حوزه مدیریت شهری بوده است و افراد بسیاری توانستند با حمایت این قشر به کرسی شورا تکیه بزنند.
شعارها و وعده هایی که بسیاری از آن ها محقق نشده و سبب دلسردی این قشر شریف جامعه از چنین افرادی که صداقت و صمیمیت کارگران را ابزار و نردبان ترقی خود قرار داده بودند، گردید که صرفا به دلیل حفظ شان و آبرویشان از ذکر نام آن ها خودداری می کنیم.
نتیجه این بدقولی ها و محقق نشده وعده ها آن شد که متولیان و دست اندرکاران قشرهای مختلف کارگری به فکر معرفی نامزدهایی از جنس خودشان در شهرهای مختلف استان مازندران بیفتند تا هم اقتدار جامعه کارگری را به اثبات برسانند و هم بدون استفاده از قدرت و پول و تزویر برای بسیاری از نامزدهای مطرح و حامیان مالیشان خط و نشان بکشند.
آنها در گام نخست در انتخابات مجلس یازدهم با حمایت قاطع از دکتر علی بابایی کارنامی توانستند (نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس و رییس فراکسیون کارگری مجلس) یکی از 12 کرسی مازندران را در اختیار بگیرند و اینبار با اعلام نامزدهایی از قشر کارگری، چشم به تصاحب صندلی های شورای شهر دارند.
صمد ربانی فعال کارگری و نماینده کارگران ساختمانی در شهر ساری و استان مازندران در این باره اظهار کرد: در نظر داریم در ششمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی شهر، کاندیدایی مستقل در استان مازندران و مرکز استان ارائه دهیم.
وی افزود: با توجه به شرایط فعلی و دغدغه های موجود، مصلحت را براین دیدیم که به کمک مدیران و تیم مدیریت شهری بیاییم و از توانمندی ها و ظرفیت های موجود در جامعه کارگری در شهرهای مختلف استفاده نماییم.
ربانی با اعلام اینکه کاندیدای رسمی ما در مرکز استان، جناب آقای محمد شیرزاد از کارگران تحصیلکرده، باسابقه و عضو هیات مدیره انجمن صنفی کارگران ساختمانی است که سالها مدافع حقوق کارگران بوده، گفت: در دیگر شهرهای استان نیز نامزدهای رسمی کارگران در انتخابات حضوردارند که مورد حمایت قاطع جامعه کارگری می باشند.
وی در پایان بیان کرد: کاندیداهای ما مورد حمایت کانون بازنشستگان، خانه کارگر، کانون شوراهای اسلامی کار. مجمع نمایندگان کارگر و دیگر گروهها و تشکلات کارگری در همه حوزه ها هستند چرا که با اجماع این تشکلها، تصمیم بر حضور مستقل در انتخابات گرفته شد و امیدواریم با حضور گسترده و حمایت کارگران و بازنشستگان شریف و دیگر شهروندان فهیم ساری برای جامعه کارگری و شهر و دیارمان نتایج روشنی در پی داشته باشد.