تیرنگ:
وفایی نژاد، مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی مازندران در گفتوگو با تیرنگ با بیان اینکه کسانی که مافیا آرد و نان هستند سالها به سمتی رفتند ملاک آرد خوب را آرد سفیدتر بیان کنند، اظهار کرد :کیفیت آرد توسط دانشگاه علوم پزشکی و ما آنالیز میشود.وی با بیان اینکه ۸۰ درصد مصرف ما نان بربری است گفت: میزان مصرف سالانه آرد مازندران ۴۷۰ تا ۴۸۰ هزار تن است.
وی تصریح کرد: با بررسی ها و آزمایش های صورت گرفته، حدود ۸۰ درصد گندم های وارداتی به مازندران از کیفیت مناسبی برخوردار است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به فرمایشات رهبر در خصوص جلوگیری از هدررفت نان اظهار داشت: بخش عمدهای از گندمی که با هزاران مشقت توسط بخشهای مختلف سرمایه گذاری و تولید میشود، به هدر میرود و این یک معضل بزرگ است که انشاالله با تولید گندم با کیفیت و آموزشهای لازم و برنامه ریزی مناسب میتوان موجب ارتقای کیفیت نان و جلوگیری از هدر رفت آن شد.
این مسئول اظهار کرد: در کارگروههای آرد و نان شهرستانها اقدامات مناسبی در مباحث خود مراقبتی و هماهنگی با دستگاههای نظارتی به منظور برخورد با تخلفات در حوزه آرد و نان صورت گرفته و فرمانداران نقش بسیار مهمی در ساماندهی هرچه بهتر وضعیت آرد ونان در شهرستان دارند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با تاکید بر لزوم هماهنگی و همکاری با دستگاههای نظارتی، از مسئولین نمایندگی این اداره کل در شهرستانها خواست، در راستای حفظ بیت المال و مراقبت از یارانه پرداختی در حوزه آرد و نان ضمن هماهنگی با فرمانداران و دستگاههای نظارتی، برای خدمت بهتر به مردم کوشا باشند.