کاهش آسیب در روستاها با توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی در مازندران
کاهش آسیب در روستاها با توسعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی در مازندران
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مازندران اظهار داشت:«توسعه اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی علاوه بر تقویت بنیه اقتصادی با اثرگذاری بالا می‌تواند بسیاری از آسیب‌ها را در روستاها کاهش دهد.»

تیرنگ نیوز: مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در مازندران اظهار داشت:«توسعه اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی علاوه بر تقویت بنیه اقتصادی با اثرگذاری بالا می‌تواند بسیاری از آسیب‌ها را در روستاها کاهش دهد.»

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌ کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی مازندران، صادق برزگر در آیین افتتاحیه یک واحد بوم‌گردی در روستای “سُرخکلا‌ تپه” بخش زیرآب سوادکوه با اشاره به  توسعه زیرساختی اقامتی به‌ویژه در نواحی روستایی را از سیاست‌های اداره‌کل میراث‌فرهنگی استان برشمرد و اظهار داشت:«

این زیرساخت‌ها به ویژه در مناطق روستایی می‌تواند جاذبه‌ها، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های روستاها را معرفی کند.»

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: «تلاش‌می‌کنیم تا در راستای کمک به این قشر که بخش عمده‌ای از جمعیت استان را شامل می‌شوند، و در توسعه اقتصادی، معرفی فرهنگ و ظرفیت روستاها نقش دارند کمک کنیم تا شاهد توسعه و رشد این مجموعه‌ها در سطح مازندران باشیم. چراکه توسعه اقامت‌گاه‌های بوم‌گردی علاوه بر تقویت بنیه اقتصادی با اثرگذاری بالا می‌تواند بسیاری از آسیب‌ها را در روستاها کاهش دهد.»

اقامتگاه بوم‌گردی در مازندران افزایش می‌یابد

او با بیان اینکه تعداد اقامتگاه‌ها در مازندران باید افزایش یابد، عنوان کرد و گفت:«در سطح استان حدود 350  اقامتگاه بوم‌گردی داریم که خیلی کم است و باعث فعالیت‌های غیرمجاز می‌شود و تلاش داریم تا تعداد اقامت‌گاه‌ها را افزایش دهیم.»

برزگر از فعالیت  22 واحد اقامتی در سوادکوه خبر داد و یادآور شد: «مواردی که در حیطه وظایف ماست و سازمان تعریف کرده و به ما ابلاغ می‌شود را درمورد متقاضیان انجام داده و و از فعالیت بخش خصوصی در زمینه توسعه بوم‌گردی در استان حمایت می‌کنیم.»

همچنین دو اقامتگاه بوم‌گردی تاپل در روستای چمران‌ده شهرستان قائمشهر و چلچلا در روستای نفت‌چال لفور به بهره‌برداری رسید.

  • منبع خبر : روابط عمومی