پیش‌بینی برداشت 570 هزار تن مرکبات در ساری
پیش‌بینی برداشت 570 هزار تن مرکبات در ساری
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت:پیش بینی می شود امسال 575 هزار تن مرکبات از باغ های این شهرستان برداشت شود.

تیرنگ نیوز: مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری گفت:پیش بینی می شود امسال 575 هزار تن مرکبات از باغ های این شهرستان برداشت شود.

رضا پورفلاح با بیان اینکه شهرستان ساری دارای 19 هزار و 826 هکتار باغ مرکبات بارده است، اظهار کرد: پیش بینی می شود امسال، 575 هزار تن انواع مرکبات در این شهرستان تولید و روانه بازارهای مصرف شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ساری ادامه داد: 60 واحد سورتینگ مرکبات با ظرفیت سالانه 283 هزار تن برای درجه بندی، سورت و بسته بندی مرکبات در این شهرستان فعال است.

این مسئول با اشاره به اهمیت توسعه سورتینگ ها در اقتصاد کشاورزی، خاطر نشان کرد: صنایع تبدیلی به عنوان حلقه ای مهم برای توسعه پایدار در بخش كشاورزی، مساله با اهمیتی است كه می تواند با ایجاد هم افزایی بین صنعت و كشاورزی، در تامین امنیت غذایی، اشتغال زایی، عمران و توسعه مناطق به ویژه مناطق روستایی نقش عمده و در افزایش درآمدها نقش بسزایی ایفا كند.

پور فلاح تصریح کرد: فعالیت این سورتینگ ها در شهرستان ساری موجب اشتغال مستقیم 381 نفر شده است./روابط عمومی