پیام مدیرمسئول تیرنگ به مناسبت هفته تربیت بدنی
پیام مدیرمسئول تیرنگ به مناسبت هفته تربیت بدنی
اینجانب فرا رسیدن هفته تربیت بدنی را به مسئولان و زحمتکشان ورزش استان، چه آن هایی که در عرصه ورزش قهرمانی و چه ورزش همگانی -با توجه به شیوع ویروس کرونا و با محدودیت‌های ورزشی- برای افتخار آفرینی در رشته‌ ها و میادین مختلف تلاش می ‌کنند، تبریک و تهنیت عرض می‌ کنم

تیرنگ نیوز- محمدجویباری: ورزش به عنوان یک پدیده اجتماعی و فرهنگی، به ‌عنوان یک ضرورت و نیاز، به عنوان یکی از مهمترین ارکان تامین شادابی و سلامتی جسم و روح و به ‌عنوان یک رکن اساسی و حیاتی برای حضور در فعالیت‌های مختلف از اهمیت خاصی در جوامع مختلف برخوردار است.

خوشبختانه کشور ما از دیرباز مهد ورزش های گوناگون بوده و رشته های مختلف ورزشی در اقوام مختلف ما از اهمیت بسزایی برخوردار بوده و هست.

استان قهرمان پرور ما، مازندران هم که نقش ویژه ای در توسعه ورزش کشور و سهم مهمی در کسب مدالهای جهانی و المپیک دارد. از اینرو نیازمند توجه و نگاهی ویژه است.

البته با روی کار آمدن برادر و دوست عزیزمان «دکتر حسن رنگرز» به عنوان یک چهره شاخص ورزشی و قهرمان ملی، هوایی تازه در ورزش استان دمیده شد و تصمیمات و تغییرات صورت گرفته، نویدبخش آینده درخشان ورزش مازندران خواهد بود.

اینجانب فرا رسیدن هفته تربیت بدنی را به مسئولان و زحمتکشان ورزش استان، چه آن هایی که در عرصه ورزش قهرمانی و چه ورزش همگانی -با توجه به شیوع ویروس کرونا و با محدودیت‌های ورزشی- برای افتخار آفرینی در رشته‌ ها و میادین مختلف تلاش می ‌کنند، تبریک و تهنیت عرض می‌ کنم و امیدوارم که به نحو احسنت از این فرصت استفاده و به گسترش جامعه ورزش استان کمک کنیم.

 مدیر گروه رسانه ای تیرنگ

محمد جویباری

محمد جویباری

بیشتر بخوانید:

پیام تبریک مدیرمسئول تیرنگ به مناسبت هفته نیروی انتطامی

آقا همه سال مضطرِ توام … امسال بیشتر

سلام بر شهدای خانطومان

حلقه مفقوده ای به نام «برندسازی» برنج مازندران

در فراق حرم عشق

دفاع مقدس احیا کننده ایمان و خودباوری ایران اسلامی است

اقدام وقیحانه نشریه فرانسوی را محکوم می کنیم

بی‌بندوباری در سواحل مازندران!

جای شهدای سلامت خالی

تقدیر تیرنگ از دادگستری مازندران در برخورد با فساد

شهروند خبرنگار تیرنگ شوید

امروز احزاب صدای مردم نیستند