پایان چشم‌انتظاری ۹‌ساله زائران عمره مفرده
پایان چشم‌انتظاری ۹‌ساله زائران عمره مفرده
نخستین پرواز عمره مفرده از استان مازندران به ظرفیت سه کاروان شامل دو کاروان از مازندران و یک کاروان از گلستان بعد از ۹ سال انتظار، عازم سرزمین وحی شدند.

تیرنگ:

روز گذشتهسالن فرودگاه‌ شهدای ساری پُر شد از مسافرانی که سراپا شوق بودند، این را می‌توان به عینه در تک تک چهره‌ها مشاهده کرد.شوق وصف‌ناپذیری در نگاه‌ها موج می‌زند، ساک‌شان را برداشتند، ساکی که خیلی وقت پیش آماده کرده بودند و راهی سفر معنوی حج شدند‌.کم نیست ۹ سال انتظار، ولی اکنون تا چشم کار می‌کند می‌توان نگاه‌های چشم‌انتظار را دید که با نگاه‌شان یک دنیا حرف دارند..

نمی‌دانند از دل تنگی‌شان بگویند یا از شوق پایان انتظار ولی بالاخره سهم‌شان شد، دل‌تنگی ۹ ساله به پایان رسید.امروز زائران مازندرانی به دور از همه دغدغه‌های زندگی دست از همه کار برداشته و راهی سفر معنوی حج شدند.بین این جمعیت از هر گروهی می‌توان پیدا کرد، زن، مرد، کوچک و بزرگ اما مهم شوق انتظار است که در وجود همه زائران موج می‌زند..
عباس اسماعیلی مدیر حج و زیارت مازندران در همین خصوص در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، اظهار کرد: اولین پرواز عمره مفرده به ظرفیت سه کاروان شامل دو کاروان از استان مازندران و یک کاروان از استان گلستان بعد از ۹ سال انتظار، عازم سرزمین وحی شدند.وی افزود: در مجموع تعداد زائران استان مازندران ۱۷۰ نفر از مازندران و ۸۵ نفر از استان گلستان هستند.مدیر حج و زیارت مازندران با اشاره به اینکه هزینه تمام شده سفر معنوی حج حدود ۴۲ میلیون تومان بوده است، تصریح کرد: زائران به مدت ۱۰ روز پنج روز در مکه و پنج روز در مدینه حضور خواهند داشت.
اسماعیلی تصریح کرد: با توجه به ضرورت و اهمیت بازگشایی مسیر عمره برای تسهیل در اعزام عمره مفرده بعد از اعزام حج تمتع و پاسخگویی به زائران ثبت‌نام کرده بوده و امید تشرف داشتند سازمان حج و زیارت سعی در اعزام سفر داشت تا در آینده بتواند با خدمات کامل در سطح مورد انتظار بعد از عملیات حج این اعزام‌ها را داشته باشیم‌.وی یاداور شد: زائرانی که امروز مشرف شدند به‌ترتیب تاریخ ثبت‌نام و واریز وجه در اولویت اعزام قرار گرفتند.
اکبر حسنی مدیرکل فرودگاه‌های مازندران نیز در همین خصوص، اظهار کرد: امروز ۱۰ اردیبهشت ماه یک پرواز برای زائران عمره‌گذار استان مازندران، از فرودگاه شهدای ساری به سرزمین وحی در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته به‌منظور ارائه‌ خدمات و تشریفات پروازی بهتر به حجاج بیت‌الله الحرام، افزود: جلسات هماهنگی بین دستگاه‌های ذیربط تشکیل شده است.حسنی با اعلام اینکه فرودگاه شهدای ساری آمادگی کامل برای انجام عملیات حج عمره و تمتع سال ۱۴۰۳ را دارد، تصریح کرد: فرودگاه شهدای ساری جزو پیشتازان فرودگاه‌های اعزام کننده زائرین عمره و تمتع است که ان‌شاالله با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته خدمات مطلوب و شایسته‌ای به حجاج در انجام عملیات عمره مفرده و حج تمتع ۱۴۰۳ ارائه خواهد شد.
  • منبع خبر : فارس