همه می‌توانند واقف رضوی باشند
همه می‌توانند واقف رضوی باشند
نشست خبری مدیریت توسعه وقف و مشارکت‌های اجتماعی بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی با اصحاب رسانه در محل سالن کنفرانس اداره کل ارشاد مازندران برگزار شد.

تیرنگ: غزاله وفادار
نشست خبری مدیریت توسعه وقف و مشارکت‌های اجتماعی بنیاد بهره‌وری موقوفات آستان قدس رضوی با اصحاب رسانه در محل سالن کنفرانس اداره کل ارشاد مازندران برگزار شد.
مدیر توسعه وقف و مشارکت‌های اجتماعی بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی با بیان اینکه واقفان ولی نعمتان ما هستند و بارگاه امام رضا(ع) به برکت اخلاص و عشق آنان و وقف همه یا بخشی از اموال خود به این بارگاه، شکوه و جلال یافته است، گفت: وقف بارزترین باقیات صالحات محسوب می‌شود و بهترین وسیله برای برآورده شدن آرزوی انسان‌ها برای ماندگاری است.
حجت‌الاسلام علی اصغری، با بیان اینکه وقف فرصتی برای ماندگار شدن است، گفت: احیای موقوفه‌ها موجب اعتمادسازی، توسعه وقف و تحقق نهضت وقف رضوی می‌شود.
وی از وقف سلامت، وقف فرهنگی، وقف اجتماعی، وقف عمرانی، وقف خدماتی حرم مطهر و وقف علم و فن آوری به عنوان رویکردهای وقفی نام برد و انواع وقف را وقف اموال غیرمنقول و منقول، وقف سهام، وقف سپرده‌های بانکی و وقف حقوق مالکیت معنوی دانست.
مدیر توسعه وقف و مشارکت‌های اجتماعی بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی وقف وکالتی و مشارکتی را از شیوه‌های جدید وقف اعلام کرد و یادآور شد: وقف وکالتی به طور عمده در حوزه بین المللی و برای افراد علاقه‌مند به وقف در خارج از کشور تعریف شده است و هدف از وقف مشارکتی جلب مشارکت تمام جامعه برای مشارکت در خدمات رضوی است.

مدیر توسعه وقف و مشارکت‌های اجتماعی بنیاد بهره وری موقوفات آستان قدس رضوی با بیان اینکه حداقل میزان مشارکت در وقف مشارکتی ۱۰ میلیون ریال است، گفت: ۹۹ درصد از وقف مشارکتی در زمینه اجرای رواق زیرسطحی آستان قدس رضوی است.
حجت‌الاسلام علی اصغری با بیان اینکه ۶هزار و ۴۰۰ هکتار از زمین‌های سه استان گیلان، مازندران و گلستان در شمال کشور وقف این آستان است، گفت: چهار هزار و ۲۰۰هکتار زمین وقفی در استان گلستان، ۲هزار هکتار در مازندران و ۲۰۰ هکتار در گیلان است.
وی با بیان ما در این چند سال با شعار همه می‌توانند واقف رضوی باشند نهضت وقف را گسترش دادیم، شعار ما وقف از مردم به نام امام رضا و برای مردم است.

✓اثر وقف تا ابد ماندگار می‌ماند

امام‌زاده، مسئول دفتر آستان قدس رضوی در مازندران با بیان اینکه اثر وقف تا ابد ماندگار می‌ماند، گفت: خادمیاران در نهایت گمنامی خدمت می‌کنند.
وی با بیان اینکه خطه پر برکت شمال ایران، یکی از مناطق پررونق ایران اسلامی در زمینه موقوفات رضوی است، اظهار کرد: عشق و ارادت مردم به اهل بیت (ع) خاصه حضرت رضا (ع) موجب شده تا از دیر باز تاکنون اموال و دارایی فراوانی وقف بارگاه منور حضرت رضا (ع) گردد.
وی گفت: دومین وقف نامه قدیمی رقابتی موجود در آستان قدس رضوی مربوط به شمال کشور و موقوفه سید جلال الدینی بن سید لطیف شاه حسینی است.