تیرنگ:
احمدی عضو شورای شهر ساری گفت: پرواز تیرنگ در آسمان صداقت و عدالت تماشایی ست.
سید حسن احمدی سقندیکلایی، عضو شورای اسلامی شهر ساری و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر ساری در گفتوگو با تیرنگ با بیان اینکه همه به معضلات ساری واقف هستند و سوال بزرگی که وجود دارد چگونگی عبور از این چالش است، گفت: پرداخت حقوق انبوه کارکنان و چاله چولههای شهر که چرا آسفالت صورت نمیگیرد مسائلی بود که به گوش ما رسید .
وی با بیان اینکه در انتخابات شرکت کردم و وارد شورا شدم و دیدم مسائل پیچیده تر از اینها است، اظهار کرد: در بررسی ها میدانی که انجام دادم و سازمان به سازمان را زیر ذره بین بردم و دیدم شهرداری ساری نیاز ندارد که دولت بیاید سه هزار میلیارد یا پنج هزار میلیارد پول بدهد حقوق پرداخت کند چراکه چنین ردیف اعتباری وجود ندارد و چنانچه اعتباری داده شود برای پروژههای عمرانی یا اوراق تسویه است.
وی با بیان اینکه ما نیاز به وارد کردن لژیونر از شهرها و استانهای دیگر نداریم و گاهی اسمهایی نظیر قالیباف، کرباسچی و سعید محمد که انسان های توانمندی هستند مطرح میشود، اظهار کرد: اما با تمام احترام ما نیاز به آنها نداریم و همین آقای قبادی میتواند مشکلات را حل کند به شرط اینکه به حرف ما گوش بدهد و انسجام ما در شورا بیشتر شود.
احمدی با بیان اینکه بنده چالشها را شناسایی کردم که چرا نمی توانیم حقوق را به موقع پرداخت کنیم، اظهار کرد: اقتصاد ساری دارد با حقوق شهرداری می چرخد. ۸۷ میلیارد تومان شهرداری ساری حقوق میدهد و حداقل چیزی حدود ۸۰ میلیارد تومان در سطح شهر چرخش می یابد.
عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه تنها افرادی که از شهرداری ساری راضی هستند مکانیکهای شهر هستند چون ماشین در چاله چوله ها آسیب میبینند، خاطرنشان کرد: شهرداری باید به سمت بهره وری برود.
تعریف شهر مطلوب میگوید در آمد باید به هزینه بچربد الان شهرداری ساری بر عکس است.
این عضو شورای شهر ساری با بیان اینکه
چوب خط در آمد شهرداری پر شده هرچقدر هزینه بالاتر رفته سعی میشود درآمد را بالا ببریم و این به معنای فشار حداکثری به مردم و سازنده است، گفت: در شهر اعتماد اجتماعی را از دست دادیم. بزرگترین سرمایه که شهرداریها سرمایه مشارکت اجتماعی و اصلی ترین مولفه اعتماد اجتماعی است. در دین ما یک بال آن دیانت و یک بخش سیاست است مردم رضایت داشته باشند پول برکت میکند.
احمدی با طرح این پرسش که چه کار کنیم تا اعتماد اجتماعی زیاد شود، گفت: ما اموال اختصاصی مثل ساختمانهای شهرداری و… یا اموال عمومی مثل خیابان و پارک را داریم
باید روی اموال اختصاصی ارزش افزوده ایجاد کنیم و همچنین باید اموالمان را با استفاده از ماده ۱۰۱ قانون شهرداریها افزایش دهیم.
این عضو شورا با بیان اینکه اموال اختصاصی غیر منقول مان را در تهاتر با پیمانکارها از دست دادیم و اموال حداقلی برای ما مانده است، اظهار کرد: حداقل صد هکتار از اراضی داخل محدوده و حریم مصوب شهر را با همراهی دستگاهها شناسایی کنیم و تغییر کاربری در محدوده شهرها و تعیین کاربری در حریم مصوب انجام دهیم.
وی با بیان اینکه برخی از این املاک شاید باغ باشند و باغ ها زیان ده هستند چون کشاورزی در عمل به عنوان صنعت نیست و برای باغدار جذابیت ندارد، گفت: این زمینها ثبت نامی و با حضور دستگاهها باشد. ما تعیین کاربری و تغییر کاربری کنیم از همین محل یک پولی میگیریم همچنین بر اساس ماده ۱۰۱ شهرداری ها ۲۵ هکتار برای شهرداری میشود.
وی در بخش دیگری از این گفتوگو گفت: ما باید ساماندهی انجام دهیم و بر اساس قانون اگر تعدیلی به صورت اختیاری صورت گیرد ما می توانیم از منابع تعدیل کنیم تا شهرداری مشکلی نداشته باشد.
شایان ذکر است این گفتوگو چند بخش دارد که به مرور منتشر خواهد شد.