تیرنگ:
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در گفتوگو با تیرنگ به موضوع فعالیت اثرگذار واحدهای سنتی در روند تولید و امنیت غذایی اشاره و تصریح کرد: ۲ میلیون قطعه جوجه ریزی توسط واحدهای مرغداری استان مازندران انجام می شود که در این وادی واحدهای سنتی فاقد پروانه سهم قابل توجهی در تولید گوشت سفید برعهده دارند.
بابک مومنی اظهار کرد: هر چند این واحدهای سنتی بخش عمده ای از تولیدات و تامین امنیت غذایی کشور را برعهده دارند اما باید تعیین تکلیف شوند چرا که در غیر این صورت این واحدها برای ادامه فعالیت با مشکل مواجه خواهند شد که از آن جمله دادن سوخت به آنها غیر مجاز و قاچاق محسوب می شود.
وی ادامه داد: در زمینه صدور پروانه های فعالیت نیز سعی شود تسهیل گری دولت بالا رود و واحدهای تازه تاسیس ضمن رعایت ضوابط حریم در خصوص ضوابط زیست محیطی با استفاده از آخرین فناوری های روز حرکت کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به افزایش شش درصدی جوجه ریزی گوشتی در استان گفت: مشکلی برای تامین نیاز مردم در ماه رمضان و پایان سال وجود ندارد.
مومنی با اشاره به افزایش جوجهریزی گوشتی در دیماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل، از تحقق کامل تأمین گوشت مرغ مورد نیاز استان و بخشی از بازار تهران و استانهای همجوار در ایام پایانی سال و ماه مبارک رمضان خبر داد.
مؤمنی اظهار داشت: در دیماه سال ۱۴۰۲، حدود ۱۷ میلیون قطعه جوجهریزی در واحدهای مرغ گوشتی استان انجام شده بود، در حالی که این رقم در دیماه سال جاری، با برنامهریزیهای صورت گرفته و پایش روزانه، به حدود ۱۸ میلیون قطعه (معادل ۶ درصد افزایش) رسیده است.
وی با اشاره به اینکه حدود ۱۲ درصد جوجهریزی کشور در مازندران انجام میشود، افزود: این میزان جوجهریزی علاوه بر تأمین نیاز داخل استان، حدود ۶۵ درصد مازاد بر نیاز استان بوده و بخش قابل توجهی از نیاز گوشت مرغ سایر استانها، به ویژه تهران را نیز تأمین میکند.