تیرنگ نیوز – سمانه قلی پور : ترک های ایجاد شده در محور هراز بعد از پلور در یک کیلومتری آب اسک است، که نگرانی های زیادی را ایجاد کردهاست.
اسماعیل فولادی سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران در گفتگو با تیرنگ در این باره گفت: این ترک ها موضوع جدیدی نیست و به دهه ۷۰ برمیگردد، در این چند سال اخیر اتفاق جدیدی رخ نداده است.
وی با بیان اینکه کمتر از 10 روز آینده نتیجه بررسی ها مشخص می شود، عنوان کرد: طی روزهای و هفته های گذشته جلسات متعددی در این خصوص برگزار شد و مرکز تحقیقات ملی و مسکن وزارت راه برای بررسی این تحقیقات میدانی هم انجام شد که تا پایان هفته قطعاً به نتیجه ای دست خواهیم یافت.
سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده ای مازندران ترک محور هراز را مربوط به گذشته خواند و اظهار کرد: در چند سال اخیر اتفاق تازه ای رخ نداده است، این وضعیت مربوط به دهه ۷۰ برمیگردد و طی ۱۰ سال اخیر معاینه های محلی نشان می دهد جز تحریک های جزئی،تغییر جدی نداشتیم.
وی ادامه داد: نمی توان بطور قطع گفت وضعیت پایداری دارد، هیچ پیش بینی نمی توان کرد با بررسی میدانی که داشتیم و گزارش جمعبندی که به تهران داده شده ،منتظر تصمیم از سوی گروه تخصصی هستیم .
فولادی تصریح کرد: این ترک ها در حال رصد هستند تا جمع بندی نهایی از سوی متخصصان و کارشناسان گروه تخصصی از تهران داده شود تا تصمیم نهایی در خصوص این محور داده شود.