غایبان بزرگ
غایبان بزرگ
غایبان بزرگ در جلسه تودیع و معارفه استاندار جدید؛ چرا نیروهای جریانی و ستادی در روز تودیع استاندار حضور نداشتند؟!

 

تیرنگ:
غایبان بزرگ در جلسه تودیع و معارفه استاندار جدید؛ چرا نیروهای جریانی و ستادی در روز تودیع استاندار حضور نداشتند؟!
یکی از مهمترین دلایل عدم موفقیت حسینی‌پور در مازندران عدم تعامل با نیروهای ستاد آیت الله رئیسی و نیروهای جریان انقلاب و پای کار آوردن آنها بوده و این موضوع موجب انزوای نیروها و عدم استفاده از این نیرو محرکه مهم بود، نیروهایی که اگر از آنها استفاده می‌شد امروز حسینی‌پور با کارنامه‌ای درخشان مواجه بود.
این عدم حضور را چگونه باید تفسیر کرد؟!
آیا اعتراض به وضعیت موجود است و یا امیدوار نبودن به تغییر و یا بی انگیزگی است؟!
حال باید دید استاندار جدید که خود از نیروهای ستادی و از اعضای کابینه رئیسی بود چگونه از مهمترین ظرفیت استان استفاده خواهد کرد.
عدم حضور مسئولین و نیروهای شاخص ستاد رئیسی و جریان انقلاب و نیروهایی که در تمام صحنه‌های مهم استان حضور داشتند در آیین تودیع و معارفه نشان از بی انگیزگی و بی اعتمادی آنها از اوضاع استان است، حال باید دید نوری در مهمترین اقدام خود چگونه می‌تواند انگیزه و امید را دوباره در این جریان زنده کرده و موتور محرکه توسعه استان را روشن نماید.
در سالی که منتهی به آغاز رقابت انتخابات ریاست جمهوری خواهد شد، استاندار از چه ظرفیتی برای تمدید رای اعتماد ۹۰درصدی رئیسی در مازندران استفاده می‌کند؟!