تیرنگ نیوز: رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در صنعت طیور به نقطه کمال رسیدیم ولی در تولید شیر و گوشت ظرفیت خالی داریم که اکثرا واحدهای سنتی و نیمه صنعتی هستند.
حسن عنایتی کلیجی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران در جلسه هماهنگی برگزاری همایش بزرگ دامداران و عشایر استان که در سپاه کربلای مازندران برگزار شد، گفت: مازندران جایگاه ویژهای در صنعت لبنیات و امنیت غذایی کشور دارد و زیرساختهای خوبی در حوزه دام و دامپروری دارد که تمرکز آن بر تولید گوشت و شیر است.
وی ادامه داد: در صنعت طیور به نقطه کمال رسیدیم ولی در تولید شیر و گوشت ظرفیت خالی داریم که اکثرا واحدهای سنتی و نیمه صنعتی هستند.
رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اینکه ۴ میلیون واحد دامی در استان داریم که بخشی از آن مربوط به عشایر است، افزود: کمتر از ۱۰ هزار خانوار عشایری در استان داریم که خدمات خوبی به آنان ارائه شده است.
لازم بذکر این این همایش با حضور مقامات ملی و استانی دهه فجر امسال با مشارکت سپاه کربلا در مازندران برگزار میشود.
- منبع خبر : روابط عمومی