ضرورت تقویت شبکه ملی فناوری اطلاعات
ضرورت تقویت شبکه ملی فناوری اطلاعات
نماینده، ولی فقیه در مازندران: تقویت شبکه ملی فناوری اطلاعات ابزار مهمی برای تحکیم مبانی فرهنگی ونیاز روز جامعه است.

تیرنگ نیوز: نماینده، ولی فقیه در مازندران: تقویت شبکه ملی فناوری اطلاعات ابزار مهمی برای تحکیم مبانی فرهنگی ونیاز روز جامعه است.

به گزارش خبرنگار روزنامه تیرنگ به نقل صداوسیما، آیت الله «محمدباقر محمدی لائینی» نماینده، ولی فقیه در مازندران  در نشست شورای فرهنگ عمومی،گفت: با بررسی گزارشات فرهنگی میدانی و تلاش دشمن درجهت استحاله فرهنگ ،  ما باید بیش از گذشته حس و انگیزه کار پیدا کنیم و آن را جدی بگیریم، به گفته سردار شهید سلیمانی ما ملت امام حسینیم.

وی افزود: دشمن امروز با تمام قوا وارد عمل شده، است وبیش از ۲۷۰ کانال فارسی زبان و افرادی را در اغتشاشات به میدان آورده است، از آن طرف در یک راهپیمایی ۱۳ آبان آن هم بدون در دست داشتن فضای رسانه‌ای قدرتمند دیدید که چه حماسه باشکوهی رقم خورد.

محمدی لائینی با تاکید بر اینکه نباید خیلی ظواهر را ملاک قرار بدهیم، عنوان کرد: تحلیل ار بابان آشوبها این است که آن‌ها تیرشان به سنگ خورده است و هیچ همراهی‌ای از مردم ندیدند که این نشان از هوشیاری و بیداری مردم دارد.

نماینده، ولی فقیه در مازندران خاطرنشان کرد: تمام جنگ‌های ترکیبی واکنش است به ضربه ای که انقلاب اسلامی به منافع استکبار در دنیا وارد کرده است، این سیاست جمهوری در کل منطقه پیاده شده و این نفوذ سیاسی و فرهنگی جمهوری اسلامی در دنیاست که تلاش‌ها و دست و پا زدن‌های دشمن را در پی داشته که هیچ جوابی هم ندارد، برد با جمهوری اسلامی است، زیرا فطرت مردم اینجاست گرچه ممکن است صورت جای دیگری باشد.

امام جمعه ساری خاطرنشان کرد: به فرموده امام راحل آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، اما از آنطرف هم خطر آمریکا جدی است و اگر یک لحظه غفلت کنیم جبران ناپذیر است، همچنین اگر مسئولان ما کارشان را درست انجام بدهند مملکت آباد خواهد شد، مشکل بعضا از دشمنان نه بلکه از به ظاهردوستان است.

محمدی لائینی ادامه داد: ما شاهد یک نفوذ در نهاد‌ها و دستگاه‌ها هستیم برخی از این‌ها کار خودشان را درست انجام نمی‌دهند، ما با همین عده و رسانه، چون بر فطرت مردم قرار داریم قطعا پیش خواهیم رفت و سیاست دشمن زمین خواهد خورد و ملت ما پیروز است.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران  در پایان اذعان داشت: تشویق به خرید بازی‌های رایانه‌ای ملی باید در دستور کار قرار بگیرد؛ اما گاه ما خودمان عمدا به برنامه‌های داخلی امکانات نمی‌دهیم که اگر کسی وارد شد سرخورده شود، بحث فقط صیانت از فضای مجازی نیست بلکه تقویت شبکه ملی اطلاعات است.

  • منبع خبر : خبرگزاری صداوسیما