سربازان خوشنام امام زمان (عج) حافظان امنیت پایدار
سربازان خوشنام امام زمان (عج) حافظان امنیت پایدار
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ مصادف با ۱۵ شعبان ۱۴۴۶، سالروز ولادت امام زمان (عج) به نام روز سربازان گمنام نامگذاری شده است و اینک هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) فرصتی برای قدردانی از این عزیزان است، چراکه با عنایت خداوند و مجاهدت‌های عملی سربازان گمنام امام زمان (عج) که حافظان امنیت هستند خدشه دار کردن امنیت ایران، سخت و صعب الامکان است

 

محمد جویباری، مدیرمسئول :

جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ مصادف با ۱۵ شعبان ۱۴۴۶، سالروز ولادت امام زمان (عج) به نام روز سربازان گمنام نامگذاری شده است و اینک هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) فرصتی برای قدردانی از این عزیزان است، چراکه با عنایت خداوند و مجاهدت‌های عملی سربازان گمنام امام زمان (عج) که حافظان امنیت هستند خدشه دار کردن امنیت ایران، سخت و صعب الامکان است.

قیاس میزان امنیت ایران با سایر کشورهای همسایه نشان‌می‌دهد همواره در طی سالیان پس از انقلاب، امنیت کشور در مسیر توسعه و پایداری قرار داشته است که این مهم مرهون آنانی است که با قبول مسئولیت در این راه با جامه‌ی گمنامی و منقش به نام امام زمان(عج)، خطرات را به جان خریده‌اند و ترک لذت های دنیوی را برگزیدند.

استحکام نظام جمهوری اسلامی ایران، با نشانه هایی همچون حوزه امنیت سنجیده می شود که به حمد و ثنای الهی به واسطه‌ی وجود سرافراز سربازان گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات سپاه، وزارت اطلاعات و دیگر سازمان‌های امنیتی در ایران اسلامی این شاخصه‌ی مهم، محقق گردیده است .

سربازان گمنام امام زمان (عج) در اطلاعات سپاه، وزارت اطلاعات و دیگر سازمان‌های امنیتی جمهوری اسلامی ایران از بهترین فرزندان این آب و خاک هستند که علاوه بر وقف زندگی‌دنیوی خود، با نثار جان شیرین شان حافظ این مرز و بوم و آرامش هموطنان گردیدند.

آتچه مایه غرور و مباهات است موفقیت های این خوشنامان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در هماوردهای امنیتی در سطح منطقه و جهان است که با تدابیر و تلاش های وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سایر دستگاه‌های اطلاعاتی در مقابله با توطئه‌های سازمان‌های اطلاعاتی بین المللی و جهانی به دست آمده است.

ملت قهرمان پرور ایران نیز با جان و دل باور دارند، سربازان خوشنام امام زمان (عج) در اطلاعات سپاه، وزارت اطلاعات و سایر دستگاه‌ها همواره در خط مقدم دفاع و خنثی سازی تهاجم ضد امنیتی جهان استکبار قرار دارند و همواره قدردان این عزیزان بوده و خود را مدیون این همه رشادت و مجاهدت‌های خاموش می‌دانند و از دل و جان به این عزیزان گمنام درود می‌فرستند و موفقیت روز افزون آنان را از خداوند منان خواستار هستند.

اینجانب فرا رسیدن هفته سربازان گمنام امام زمان (عج) را تبریک عرض نموده و برای این عزیزان آرزوی توفیق دارم.