سد معبر یک فرایند تک محوری نیست
سد معبر یک فرایند تک محوری نیست
راسخ با بیان اینکه آسفالت نزدیک به تنی دو میلیون تومان هزینه دارد و اگر بتوانیم معدن را تهیه کنیم بخشی از مشکل حل می‌شود، گفت: رسانه‌ها در موضوعاتی مانند سد معبر ما را یاری کنند .

 

 

تیرنگ:

سید افشین راسخ، عضو شورای شهر ساری در گفت‌وگو با تیرنگ با بیان اینکه به نسبت جمعیت، نیروی انسانی شهرداری را می‌توان در کتاب گینس ثبت کرد و پرسنلش با شهرهای چند میلیونی برابری دارد، اظهار کرد: الان هرچه درآمد کسب می‌ شود در حوزه جاری خرج می‌شود ما بحث حقوق را داریم و زباله سوز ما به انتها نرسید پیگیر هستیم و امیدواریم به نتیجه برسد در این زمینه نزدیک به ده تا پانزده میلیارد هزینه انتقال زباله به استان همجوار می‌دهیم. همچنین بدهی به تامین اجتماعی و پرونده هایی که در دادگاه هستند و هر ماه ده تا پانزده میلیارد را از چرخه در آمد شهرداری خارج می‌کنند و باعث شده تا ما صد و چهل تا صد و پنجاه میلیارد هزینه جاری داشته باشیم در حالیکه می‌توانستیم با نصف این مبلغ شهرداری را بچرخانیم و ماهانه یک پروژه را به انجام برسانیم.

راسخ با بیان اینکه با مجموعه خاتم الانبیا صحبت کردیم تا چند پروژه را با تهاتر زمین انجام دهند، اظهار کرد: دوستان ما در شورا و شهرداری دارند مسیری را طی می‌کنند تا نیروها را مدیریت کنند از طرفی ما فرصت چندانی نداریم.

راسخ با بیان اینکه آسفالت نزدیک به تنی دو میلیون تومان هزینه دارد و اگر بتوانیم معدن را تهیه کنیم بخشی از مشکل حل می‌شود، گفت: رسانه‌ها در موضوعاتی مانند سد معبر ما را یاری کنند .

وی با بیان اینکه سد معبر یک فرایند تک محوری که تنها مربوط به شهرداری باشد نیست و مثلا در خیابان قارن که اوج این قضیه است ما نیاز به ورود نیروی انتظامی، دادستانی و … داریم، گفت: ما در شهرها از انضباط خارج شدیم و این نقد به تمام حوزه های مرتبط با شهرها وارد است. به اعتقاد من شهرداری نمی‌تواند به تنهایی به سد معبر ورود کند