محمد جویباری، مدیرمسئول
مسئله انتخابات و مشارکت حداکثری مطالبه رهبر است، ملت ایران این هفته به دنیا نشان میدهند که سرنوشت کشور برای آنها با اهمیت است.
به واسطه رای مردم دولت می تواند مسیر توسعه را به درستی ریل گذاری کند، با نگاهی به دولت مردمی میبینیم که سه سال به صورت شبانه روز در دولت سیزدهم کارشده و باید مدیریت به دست کسانی بیفتد تا بتوانند کشور را در این مسیر به بهترین نحو هدایت کنند.
در این زمینه نباید به تنهایی به فرد کاندیدا نگاه کنیم بلکه باید به جریانهای حامی او نیز نگاه کرد و با فکر رای داد.
رییس جمهور آینده باید نشاط سیاسی را مدیریت کند تا ارزشهای انقلاب در جامعه عمیق شود، دولت آینده باید به گونه ای حرکت اجتماعی ایجاد کند که در جامعه ارزشها مورد توجه قرار گیرد.
رئیس جمهور آینده باید آسیبهای جدی آن را حل کند و باید به دنبال این باشیم تا مدیران جوانان انقلابی در کشور فعالیت کنند و انتخاب شوند.