در پروژه‌های عمرانی رتبه اول استان را داریم
در پروژه‌های عمرانی رتبه اول استان را داریم
مولایی قرا تیرنگ را رسانه‌ای امانت دار و مردمی دانست که در راستای شعار اصلی نظام حرکت می‌کند.

 

تیرنگ، سرویس شهرستان‌ها:
فرماندار شهرستان قائمشهر در گفت‌وگو با تیرنگ با بیان اینکه یاد سید الشهدای خدمت را گرامی می‌داریم و برای دکتر پزشکیان در مسیر خدمت به مردم شریف و شهید پرور آرزوی موفقیت دارم، گفت: در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی در سطح شهرستان انجام گرفت و آخرین پروژه بر زمین مانده که تقاطع سوخته کلا بود به سرانجام رسید و در هفته دولت امسال به بهره برداری می‌رسد.
وی تکمیل بیمارستان رازی به دست رئیس جمهور شهید، بازسازی ورزشگاه وطنی، اجرا و تکمیل تقاطع غیرهمسطح شهید مهدوی و… را بخشی از اقدامات ماندگار دولت شهید جمهور دانست و افزود: در بحث زباله، از سال ۱۳۴۲ تا امروز زباله در محلی کمتر از سه کیلومتر از شهر دپو می‌شود در حالیکه شهرستان قائمشهر کمتر از دو درصد خاک استان را داشته و بیش از ۱۲ درصد از جمعیت استان را دارد و بعد از تهران پر تراکم ترین شهر استان است.
مولایی قرا افزود: با برنامه ریزی های انجام شده برای رفع این دغدغه و جمع آوری شیرابه سایت زباله این شهرستان در سال گذشته دو خط پردازش افتتاح شد و در بحث شیرابه بیش از پنجاه درصد پیشرفت فیزیکی انجام شد و کلنگ شروع سپتاژ زده شد.
فرماندار شهرستان قائمشهر با بیان اینکه در سال گذشته ۴۵ پروژه اجرای تعهدی در شهرستان داشتیم و امروز در کمیته برنامه ریزی ۷۲ اجرای طرح هادی در سال جاری خواهیم داشت، گفت: در بحث آب شرب شهرستان که به عنوان ابر پروژه از آن یاد می‌شود خط اصلی آبرسانی شهرستان ۶۰سال از طریق یک خط لوله ۴۰۰ اینچ آب شرب شهروندان تامین می شد که با شروع کار با دو لوله ۱۲۰۰ اینچی با تکمیل شدن پروژه حداقل تا پنجاه سال آینده مشکلی نخواهیم داشت.
وی با بیان اینکه مخزن نگهداری آب قائمشهر دو برابر شد، اظهار کرد: ۶۰ کیلومتر راه روستایی روکش آسفالت شد و در این زمینه صاحب رتبه در استان هستیم.
فرماندار شهرستان قائمشهر با بیان اینکه ۷۸ درصد از پروژه های ما مشارکتی است، گفت: در در پروژه های عمرانی رتبه اول استان را داریم.
وی تیرنگ را رسانه‌ای امانت دار و مردمی دانست که در راستای شعار اصلی نظام حرکت می‌کند.
وی گفت: امیدوارم به حرمت شهدا دشمن نتواند ما را از مسیر دور کند