تیرنگ نیوز: جلسه هیئت اندیشه ورز بسیج جامعه پزشکی استان مازندران با موضوعیت بررسی اجرای طرح شهید سلیمانی با حضور سردار سپهر فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا ، دکتر حمید سوری رئیس کارگروه بهداشت و پیشگیری قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا، دکتر سید عباس موسوی رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران ، حجت الاسلام دکتر حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونین و معاونین درمان، بهداشتی ، دانشجویی فرهنگی و توسعه مدیریت،منابع و برنامه ریزی و همچنین جمعی از اعضای بسیج جامعه پزشکی استان برگزار شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران، دکتر سید عباس موسوی رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران در این جلسه با تقدیر از خدمات و فعالیت های حوزه بسیج در دوران اپیدمی کووید۱۹ اظهار کرد: با توجه به گستردگی شیوع که در دوران بحران این بیماری وجود داشت ، در استان مازندران شاهد توفیقات خوبی بودیم از جمله پایین بودن نسبت ابتلا به استان های دیگر ، پایین بودن نسبت به مرگ و میر ۴درصد پائینتر از متوسط کشور و واکسینه شدن ۹۸درصد از افراد بالای ۱۲سال که همه این نتایج در سایه همدلی و همراهی همه دوستان اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه اگر چه مشکلات زیادی در این پیک ها و بحران ها وجود داشت و یکی از بزرگترین معظلات کمبود نیروی تخصصی بود ادامه داد : علاوه بر آن استان مازندران در زمینه دیابت، فشار خون و افزایش وزن و … رتبه برتر را در سطح کشور دارد اما با وجود همه این موارد که می توانست خطر بیشتری مردم را در بحث کووید۱۹ تحت تاثیر قرار دهد ، ولی با تلاش و ایثار همکاران ما در سطح استان در بحث پیشگیری و درمان بیماران کرونایی خوب و عالی عمل کردند و همین سرمایه ها بودند که الان ما به این نقطه مطلوب رسیدیم.
سردار سپهر فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا ، ضمن تشکر و قدردانی از کادر بهداشت و درمان و همه عزیزانی که در انجام ماموریت مقابله با ویروس کرونا کمک کردند گقت : امروز ما شاهد وضعیت مطلوب در بحث کنترل این بیماری در استان مازندران هستیم .
وی با اظهار اینکه کنترل و مقابله با پاندمی جهانی کروناویروس دارای اصول و مولفه های تاثیر گذار است از اقتدار در مدیریت، تصمیم گیری، اجرا و پایش ، کنترل و نظارت ، دانش محور بودن اقدامات و همراهی مردم بعنوان این مولفه ها یاد کرد .
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا با بیان این که وجود مدیریت توانمند در ستادهای استانی و دانشگاه علوم پزشکی مازندران در بحث مدیریت کرونا ، بهره گیری از اعضای هیات علمی ، همراه سازی مردم و مشارکت اقشار مختلف ، استان مازندران با وجود شرایط سخت علیرغم گردشگر پذیر بودن می تواند رتبه برتر کشور را در کنترل بیماری کسب کند .
سردار سپهر بابت واکسیناسیون حداکثری مردم مازندران تشکر کردند و متذکر شدند که همچنان نباید از بحث آموزش و تذکر غافل شد.
وی حمایت از افراد نیازمند در زمینه دارو و معیشت را از بسته های اساسی طرح شهید سلیمانی عنوان کرد و بر آمادگی سپاه و بسیج در تمامی زمینه ها برای کمک و حمایت در حوزه سلامت تاکید کرد .
در ادامه این نشست ، حجت الاسلام دکتر حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکاه علوم پزشکی مازندران با تسلیت فرا رسیدن ایام فاطمیه، از رشادت ها و فداکاری های مدافعان سلامت یاد کرد و یاد و خاطره شهدای مدافع سلامت را گرامی داشت.
وی همچنین از همکاری و همدلی بسیج و سپاه استان در اجرای طرح شهید سلیمانی که در اکثر مراکز بهداشتی و درمانی جانانه از خودگذشتگی کردند و همراه و همیار همکاران ما بودند تا به این نقطه مطلوب برسیم قدردانی کرد.
گفتنی است در پایان این مراسم حجت الاسلام دکتر حسینی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشکاه علوم پزشکی مازندران بعنوان رئیس جدید هیئت اندیشه ورز سازمان بسیج جامعه پزشکی استان معرفی شد .
- منبع خبر : روابط عمومی