تیرنگ نیوز- سرویس سیاسی: نادعلی کهنسال رئیس ستاد انتخاباتی آیت الله رئیسی (مردمی) استان مازندران در جمع خبرنگاران، هدف از تشکیل ستادهای مردمی را تحقق فرمایشات رهبری مبنی بر تشویق و ترغیب مردم و گرفتن رای حداکثری است.
وی با بیان اینکه انتخابات یک فرصت است و ما باید از این فرصت ها به نحو شایسته استفاده کنیم، افزود: دشمنان از این فرصتها می ترسند و به شکل های مختلف، سعی در کمرنگ کردن حضور مردم دارند.
کهنسال با اشاره به فعالیت های ستاد مردمی آیت الله رئیسی در مازندران بیان کرد: تاکنون 12 کارگروه از کمیته های مختلف (اقتصادی، اجتماعی، ورزشی، بانوان، جوانان، اشتغال و…) تشکیل دادیم و ستادهای ۱۹ شهرستان و ۳ بخش نیز فعال شدند.
رئیس ستاد انتخاباتی آیت الله رئیسی (مردمی) استان مازندران با بیان اینکه غالب کار مردمی در سطح کشور بسیار مورد توجه است، گفت: نظر آقای رئیسی نیز همین است و تاکید ایشان براین است که هر خانه یک ستاد مردمی باشد. خوشبختانه این طرح مورد حمایت واقع شده و آحاد مختلف مردم به صحنه آمدند و حمایت می کنند.
وی با تاکید بر اینکه کار ما دلی، بدون چشمداشت و به خاطر تحکیم ولایت است، افزود: بنای کار ما براین است که با استفاده از راهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب، ناامیدی ها را به امید بدل کنیم و با مرتفع ساختن ضعف های موجود، دولتی مردمی، مومن و انقلابی برای مبارزه با فساد و رفع تبعیضهای موجود در جامعه ایجاد کنیم.
کهنسال، تحقیر توان داخلی و دستکم ظرفیت های کشور را آسیب بزرگ دانست و تصریح کرد: برای تحقق چنین خواسته های مردمی نیاز به ورود جدی اصحاب رسانه و بررسی نقاط ضعف و مسائل مختلف است تا بتوانیم با تقویت تولید و اقتصاد کشور، پله های توسعه را یکی پس از دیگری طی کنیم.
رئیس ستاد انتخاباتی آیت الله رئیسی (مردمی) استان مازندران، در پاسخ به سوال خبرنگار تیرنگ مبنی بر چرایی تشکیل ستادهای مختلف انتخاباتی آقای رئیسی با عناوین گوناگون بیان کرد: با اعلام حضور آقای رئیسی اقشار و گروه های مختلف مردمی به صورت خودجوش پای کار آمدند و هدف همه ستادها کمک به این تیم و تغییر وضعیت نه چندان مناسب جامعه امروز است. البته تاکید آیت الله رئیسی به همه ستادها، پرهیز از اسراف و حیف و میل و استفاده بهینه از امکانات موجود است.