بهره برداري از سامانه ILS فرودگاه شهداي ساري تا پايان دي ماه
بهره برداري از سامانه ILS فرودگاه شهداي ساري تا پايان دي ماه
مديرکل فرودگاه‌هاي استان مازندران گفت: براساس برنامه، سامانه ILS فرودگاه شهداي ساري تا پايان دي ماه به بهره برداري مي رسد.

تیرنگ نیوز: مديرکل فرودگاه‌هاي استان مازندران گفت: براساس برنامه، سامانه ILS فرودگاه شهداي ساري تا پايان دي ماه به بهره برداري مي رسد.

سعدالله وطن‌خواه اظهار کرد: پروژه نصب سامانه ILS فرودگاه  شهدای ساری به اتمام رسیده و پس از یک نوبت فلایت چک، منتظر فلایت چک بعدی و تایید نهایی هستیم که طبق برنامه ریزی صورت گرفته به زودی در ماه جاری انجام می شود و به محض تایید نهایی فلایت چک، پروژه 60 میلیاردی سامانه ILS به بهره برداری می رسد.

مدیرکل فرودگاه‌های مازندران درخصوص آخرین وضعیت پروژه بهسازی و توسعه ترمینال فرودگاه شهدای ساری، گفت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 12 میلیارد تومان از محل اعتبارات شرکت فرودگاه‌ها در حال اجرا هستند. در این طرح یکصد مترمربع به فضای کنونی افزوده و ترمینال موجود از 800 به 900 مترمربع بوده افزایش خواهد یافت و در حال حاضر 90 درصد پیشرفت داشته و در دهه اول بهمن به بهره برداری خواهد رسید.

این مسئول درباره سامانه سوییچینگ فرودگاه شهدای نوشهر، عنوان کرد: در حال حاضر این سامانه مورد استفاده قرار گرفته است اما افتتاح رسمی آن، در دهه مبارک فجر خواهد بود.

وطن‌خواه با اشاره به برنامه های جدید پروازی که در راستای رونق پروازهای فرودگاه شهدای ساری انجام شده است، گفت: پروازهای عتبات عالیات که پیش از این دو بار در هفته انجام می شد، اکنون به شش پرواز رسیده و نیز دو پرواز جدید در هفته در مسیر ساری، چابهار و بالعکس برقرار شده است

  • منبع خبر : روابط عمومی