بار تبلیغات انتخابات بر دوش پاکبانان سنگینی می‌کند
بار تبلیغات انتخابات بر دوش پاکبانان سنگینی می‌کند
امسال سال انتخابات است، با مرور انتخابات سال‌های گذشته می‌بینیم که انبوه کاغذهای رنگارنگ تبلیغاتی نامزدها در اقصی نقاط شهرها بار سنگین پاکسازی را بردوش پاکبان‌ها قرار می‌دهد.

 

الهام دهقان، سردبیر و جانشین مدیر مسئول تیرنگ :

امسال سال انتخابات است، با مرور انتخابات سال‌های گذشته می‌بینیم که انبوه کاغذهای رنگارنگ تبلیغاتی نامزدها در اقصی نقاط شهرها بار سنگین پاکسازی را بردوش پاکبان‌ها قرار می‌دهد.
هر چند به دفعات شاهد تاکید و تذکرات مسئولان اجرایی و نظارتی انتخابات مبنی بر نصب پوستر و دیگر کاغذهای تبلیغاتی نامزدها در مکان‌های تعیین شده بودیم اما اغلب طرفداران نامزدها بدون توجه به قوانین، از هر مکانی برای تبلیغ استفاده می‌کنند، همین مسئله سبب می‌شود تا شاهد دریای از کاغذهای رنگارنگ در معابر و خیابان‌های سطح شهر از دیوارها و درختان گرفته تا تیرهای برق، علائم راهنمایی و رانندگی و زیرساخت‌های تاسیساتی باشیم که این مسئله زحمات پاکبانان برای پاکسازی را دوچندان می‌کند.

هواداران کاندیدا بدون توجه به قوانین انتخاباتی، از هر نقطه‌ای برای نصب پوستر و … استفاده می‌کنند.

اگر بعد از انتخابات از شهرها عبور کنید می‌بینید که در و دیوار شهرها پر از تصاویری از ژست‌های متنوع نامزدهایی که سودای رفتن به پارلمان شهری، مجلس و… را دارند هست که بدون توجه به قوانین انتخاباتی، از هر نقطه‌ای برای نصب پوستر و … دریغ نمی‌کنند.
همواره در واپسین ساعات از مهلت تبلیغات انتخابات نیز شاهد هنجارشکنی چشمگیر از سوی نامزدها هستیم به طوریکه حتی به دیوار شخصی منازل و در راس آن حقوق شهروندی هم رحم نکرده و پوسترهای منقش به تصاویر کاندیداها به وفور بر در و دیوار اماکن خصوصی و عمومی به چشم می‌خورد.

با تردد در سطح شهر بیشتر تلاش پاکبانان تلاشگر شهر که در حال پاکسازی در و دیوار هستند، مشهود است. در واقع بار سنگین
تبلیغات انتخابات بر دوش پاکبانان است، در این باره کاش کاندیداها در اولین گام حقوق شهروندان و پاکبانان را رعایت کنند و سبب افزایش کار آنان نشوند.