تیرنگ:
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران در گفتوگو با تیرنگ با تأکید بر اهمیت تأمین گندم باکیفیت برای تولید آرد مناسب، تصریح کرد: تنوع گندم موجود در استان، چالشهایی در فرآیند تولید آرد ایجاد میکند، اما تلاش میشود تا آردی با بالاترین کیفیت ممکن در اختیار نانوایان و شهروندان قرار گیرد.
عباسعلی وفایی نژاد با تأکید بر تسریع بخشیدن به خرید گندم توسط کارخانجات آرد استان در دورهی پیش رو، بر ضرورت تحویل بهموقع آرد به واحدهای نانوایی نیز تأکید کرد تا در صورت بروز هرگونه اختلال، مشکلی در تأمین آرد استان ایجاد نشود.
وفایی نژاد با اشاره به تأمین ۸۰ درصد از گندم مورد نیاز استان از طریق واردات محصولات تولیدی استانهای دیگر و همچنین کشورهای همسایه اظهار داشت: بهبود و ارتقای فرآیندهای ذخیره سازی به منظور پایداری در تأمین گندم استان و حفظ و ارتقای کیفیت آرد تولیدی همواره در دستور کار قرار دارد.
وفایینژاد با بیان اینکه کسانی که مافیا آرد و نان هستند سالها به سمتی رفتند ملاک آرد خوب را آرد سفیدتر بیان کنند، اظهار کرد :کیفیت آرد توسط دانشگاه علوم پزشکی و ما آنالیز میشود.وی با بیان اینکه ۸۰ درصد مصرف ما نان بربری است گفت: میزان مصرف سالانه آرد مازندران ۴۷۰ تا ۴۸۰ هزار تن است.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان مازندران با اشاره به فرمایشات رهبر در خصوص جلوگیری از هدررفت نان اظهار داشت: بخش عمدهای از گندمی که با هزاران مشقت توسط بخشهای مختلف سرمایه گذاری و تولید میشود، به هدر میرود و این یک معضل بزرگ است که انشاالله با تولید گندم با کیفیت و آموزشهای لازم و برنامه ریزی مناسب میتوان موجب ارتقای کیفیت نان و جلوگیری از هدر رفت آن شد.
این مسئول اظهار کرد: در کارگروههای آرد و نان شهرستانها اقدامات مناسبی در مباحث خود مراقبتی و هماهنگی با دستگاههای نظارتی به منظور برخورد با تخلفات در حوزه آرد و نان صورت گرفته و فرمانداران نقش بسیار مهمی در ساماندهی هرچه بهتر وضعیت آرد ونان در شهرستان دارند.
وفایی نژاد به ورود مسافران در ایام پایانی سال و لزوم تأمین آرد کافی برای تعطیلات نوروزی تاکید کرد.