تیرنگ نیوز: مسئول روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری گفت : مشاور وزیر نفت در امور ایثارگران به همراه هیات همراه ، مدیر و جمعی از کارکنان منطقه ساری با خانواده های شهدای شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری دیدار کرد.
عباس خلیل پور مسئول روابط عمومی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری اظهار کرد : دکتر سید شریف حسینی مشاور وزیر نفت در امور ایثارگران ، دکتر نوری مسئول امور ایثارگران شرکت ملی پالایش و پخش ، حجت الاسلام رستمی مشاور حقوقی حوزه وزارت نفت و دکتر حتمی رئیس امور ایثارگران شرکت گاز ایران ، مدیر و جمعی از کارکنان منطقه ساری با خانواده های شهدای شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی منطقه ساری در محل سکونتشان دیدار کردند .
عباس خلیل پور بیان کرد : دکتر سید شریف حسینی مشاور وزیر نفت به همراه هیات همراه در دیدار با خانواده های شهید شیروان حیدری و برادران شهید سردار حاج عباس و منوچهر طالبی سخنانی ایراد کرد .
دکتر سید شریف حسینی مشاور وزیر نفت اظهار کرد : ما آرمان شهدا را در زمینه دست یافتن به اهداف بلند انقلاب اسلامی دنبال می کنیم و خود را مدیون خون شهدا می دانیم .
وی ضمن دلجویی با خانواده شهید شیروان حیدری و شهید سردار حاج عباس طالبی و بسیجی شهید منوچهر طالبی افزود : ما سعی می نماییم در همه فعالیت ها عمل به وصیت نامه شهدا را سرلوحه کارهایمان قرار دهیم .
دکتر سید شریف حسینی با بیان اینکه امروز باید از دستاورد شهدا در جامعه به درستی استفاده نماییم خاطر نشان کرد : با عملکرد درست و روشن ، همه مدیران باید تلاش کنند تا بر پایه اصول دینی و مذهبی فعالیت های خود را ادامه دهند و تلاش در این زمینه ضروری است .
دکتر حسینی خطاب به خانواده های شهدا تصریح کرد : شهدا برای برپایی کشوری آزاد و دینی از خون خود گذشتند و خود را فدای آرمان های امام و وطن اسلامی کردند که امروز ما بر مسند مسئولیت با آرامش و آسایش تکیه زدیم.
در پایان این دیدار دکتر سید شریف حسینی مشاور وزیر نفت و هیات همراه با اهداء لوح سپاس به مادر شهیدان طالبی و همسر شهید حیدری با آرمانهای آنها تجدید پیمان کردند .ر
- منبع خبر : روابط عمومی