آئین تکریم از بانوان شاغل در فرمانداری و بخشداری های شهرستان ساری
آئین تکریم از بانوان شاغل در فرمانداری و بخشداری های شهرستان ساری
با حضور فرماندار شهرستان ساری آئین تکریم از بانوان شاغل در فرمانداری و بخشداری های شهرستان ساری برگزار شد

تیرنگ نیوز : با حضور فرماندار شهرستان ساری آئین تکریم از بانوان شاغل در فرمانداری و بخشداری های شهرستان ساری برگزار شد

فرماندار شهرستان ساری اظهار کرد: امروزه نیازمند گسترش فرهنگ و سیره و اندیشه فاطمی، عفاف و حجاب و تببین عملی جایگاه و حقوق زنان، معرفت شناسی و عمل به سیره زندگانی حضرت زهرا(س) در جامعه هستیم. ‎

به مناسبت ولادت حضرت فاطمه(س) و گرامیداشت روز زن، محمدعلی نوبخت در آئین تکریم از بانوان شاغل در فرمانداری و بخشداری های شهرستان ساری ضمن تبریک ولادت دخت نبی مکرم اسلام، حضرت فاطمه زهرا(س) گفت: عفاف و حجاب و اندیشه فاطمی بهترین الگو و منش برای زنان در جامعه اسلامی است.

مقام عالی دولت در شهرستان ساری در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری(حفظه الله تعالی) در دیدار با اقشار مختلف بانوان که فرمودند: در نقش مادری، زن صاحب حق حیات است چرا که فرزندان خود را متولد می‌کند و با عشقی بی‌بدیل آنها را پرورش می‌دهد، ضمن اینکه مادران بیش از همه عامل انتقال عناصر هویت ملی و افشاننده بذرهای ایمان و اخلاق در فرزندان هستند افزود: امروزه نیازمند گسترش فرهنگ و سیره و اندیشه فاطمی، عفاف و حجاب و تببین عملی جایگاه و حقوق زنان، معرفت شناسی و عمل به سیره زندگانی حضرت زهرا(س) در جامعه هستیم.

وی در ادامه با بیان اینکه اسلام، به عنوان آیین جامع و دین کامل، در حمایت از شخصیت انسانی، معنوی و جایگاه اجتماعی زنان در جهت حفظ عفّت عمومی، دستورهای حکیمانه ای مبتنی بر لزوم رعایت عفّت و حیا و منزلت اجتماعی آنان در ابعاد گوناگون صادر نموده است گفت: زنان غیور و ارزشمند ایران اسلامی پس از انقلاب نیز در تمامی عرصه های فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و سیاسی برای کشور عزیزمان حماسه آفریدند.

فرماندار شهرستان ساری در پایان از بانوان شاغل در فرمانداری و بخشداری های شهرستان ساری تکریم و تجلیل بعمل آوردند.

  • منبع خبر :  روابط عمومی فرمانداری شهرستان ساری