گذر از خشکسالی با هم‌افزایی فنی و اجرایی همه همکاران در آب‌منطقه‌ای میسر است
گذر از خشکسالی با هم‌افزایی فنی و اجرایی همه همکاران در آب‌منطقه‌ای میسر است
مدیرعامل جدید شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به توان بالای فنی و دانش و تجربه کارکنان این شرکت امکان گذر از خشکسالی با کمترین چالش‌ها برای مشترکان بخش‌های مختلف آب در مازندران وجود دارد که برای تحقق این هدف به همراهی و همدلی همه همکاران نیاز داریم.

تیرنگ نیوز: مدیرعامل جدید شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران گفت: با توجه به توان بالای فنی و دانش و تجربه کارکنان این شرکت امکان گذر از خشکسالی با کمترین چالش‌ها برای مشترکان بخش‌های مختلف آب در مازندران وجود دارد که برای تحقق این هدف به همراهی و همدلی همه همکاران نیاز داریم.

حیدر داوودیان پس از دریافت حکم انتصاب به عنوان مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره این شرکت، بر لزوم هم‌افزایی توان اجرایی و فنی همه کارکنان آب‌منطقه‌ای مازندران تاکید کرد و افزود: با توجه به شرایط خاصی که از نظر منابع آبی برای استان ایجاد شده برای عبور از بحران خشکسالی دست نیازم را به سمت تمام همکاران دراز می‌کنم و معتقدم که بدون همراهی همه همکاران نمی‌توانیم کاری از پیش ببریم.

وی افزود: طبق آمارهای ثبت شده امسال با کاهش جدی منابع آبی در استان مواجهیم. کاهش حدودا ۳۰ درصدی بارندگی‌ها و افت 55 درصدی آورد رودخانه‌های استان نسبت به سال قبل زنگ خطر را برای استان ما به صدا در آورده است. جلسات مستمری برای عبور از خشکسالی برگزار شده و برنامه‌ریزی‌ها و هماهنگی‌ها ادامه دارد.

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران خاطرنشان کرد: معتقدم کارکنان شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران توانمندی بالایی از نظر فنی، علمی و اجرایی دارند و در این وضعیت حساس آبی باید همه این ظرفیت‌ها را در کنار هم شکوفا کنیم.

داوودیان با بیان این‌که احداث سدها برای مهار آب‌های سطحی یک ضرورت است افزود: اقتصاد مازندران بر پایه کشاورزی است و طبیعتا اگر آب تامین نشود با مشکلات جدی مواجه خواهیم شد. متاسفانه در زمینه مهار آب‌های سطحی نسبت به میانگین کشوری یک عقب‌افتادگی ۴۰ درصدی داریم که با اجرای طرح‌های تعریف شده در یک برنامه کوتاه‌مدت اختلاف‌مان به ۲۰ درصد می‌رسد. برای دوره بلندمدت نیز طرح‌هایی تعریف شده که همه تلاش‌مان به سرانجام رساندن این طرح‌هاست.

وی افزود: یکی از طرح‌های در آستانه بهره‌برداری سد مهم گلورد است که نوید بهره‌برداری از آن در سال آتی را به مردم شرق مازندران می‌دهیم. با بهره‌برداری از این سد کمک زیادی به تامین آب منطقه شرق مازندران می‌شود.

مدیرعامل شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران اظهار کرد: بهسازی شبکه زهکشی نیز از اولویت‌های این شرکت است که با جدیت در حال پیگیری هستیم. در بخش آب آشامیدنی هم از شرق تا غرب استان طرح جامع تهیه شده، اما به منابع اعتباری مناسب برای اجرا نیاز داریم.

داوودیان گفت: ایجاد سدهای لاستیکی هم در دستور کار است و اجرای طرح‌های نیروگاهی ‌برق‌آبی نیز از برنامه‌های مد نظر است که تا کنون گام‌هایی در این زمینه برداشته شده و تلاش می‌کنیم این روند استمرار یابد. ضمن این‌که ۱۱ پروژه ویژه از استان مورد توجه وزارت نیرو قرار دارد که در تلاشیم تا طبق برنامه زمان‌بندی آن‌ها را اجرا کنیم.

وی با اشاره به تلاش‌های انجام شده در مازندران برای تعریف و اجرای طرح‌های زیرساختی آینده‌نگرانه حوزه آب طی سال‌های اخیر، گفت: لازم است از تلاش همه مدیران پیشین و همکاران که تا کنون برای اجرای پروژه‌های آبی در مازندران تلاش کردند قدردانی کنم. امیدواریم این روند با تلاش همه همکاران به شکل مطلوبی ادامه یابد و از بحران خشکسالی نیز با کمترین چالش عبور کنیم.

حیدر داوودیان که با حکم مدیرعامل شرکت مدیریت منابع آب ایران به عنوان مدیرعامل جدید شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران معرفی شد، از خرداد 1397 مسئولیت معاونت طرح و توسعه شرکت آب‌منطقه‌ای مازندران را بر عهده داشت. در کارنامه اجرایی وی معاونت منابع انسانی، مالی و پشتیبانی شرکت آب‌منطقه‌ای گلستان نیز ثبت شده است

  • منبع خبر : روابط عمومی