تیرنگ نیوز: فرمانده سپاه کربلا مازندران با اظهار این که سپاه به عنوان حافظان انقلاب اسلامی همواره در ارایه خدمات به مردم آماده است، گفت: ایمان و باور رزمندگان و بسیجیان به خداوند متعال رمز پیروزی است.
سردار سیاوش مسلمی در صبحگاه مشترک سپاه مازندران به مناسبت سوم خرداد گرامیداشت چهل و یکمین سالروز فتح خرمشهر افزود: در شرایطی که استحکامات دشمن در جنگ و عملیات فتح خرمشهر وجود داشته است، اما رزمندگان و ایثارگران در فتح خرمشهر سنگ تمام گذاشتند و شهر خرمشهر را باز پس گرفتند.
وی ادامه داد: در حافظه همه ملت ایران هست که برای آزاد سازی خرمشهر، ایمان و باور قلبی رزمندگان بوده است و این موضوع را جوانان باید بدانند.
فرمانده سپاه کربلا مازندران تصریح کرد: امروز هم در همه حوزهها باید با باور و ایمان به خداوند خدمت کنیم، تا توفیقات مورد نظر حاصل شود.
مسلمی گفت: از مردم مومن مازندران در مشارکت و همراهی رسیدن به اهداف توسعهای آرمانهای انقلاب تقدیر و تشکر میکنم.
وی با اشاره به این که سپاه امروز در همه بخشها در ارایه خدمات به مردم حضور شبانه روزی دارد و افتخاری برای رزمندگان است، ادامه داد: سپاه به عنوان حافظان انقلاب اسلامی همواره در خدمت مردم است.
مازندران در حماسه فتح خرمشهر ۲۷۰ شهید تقدیم کرده است، نیروهای رزمنده مازندرانی در قالب سه تیپ بیتالمقدس، ۲۷نور و تیپ ۲۵ کربلا در عملیات آزادسازی خرمشهر مشارکت داشتند.
خرمشهر پس از ۵۷۵ روز اشغال و پس از ۳۵ روز مقاومت، چهارم آبان ۱۳۵۹ توسط رژیم تا دندان مسلح بعثی عراق اشغال و در ساعت ۱۱ صبح روز سوم خرداد ۱۳۶۱ در عملیات بیت المقدس آزاد شد.
- منبع خبر : ایرنا