تفاهم نامه ای در جلسه مشترک فی مابین بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر استان مازندران و دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران جهت بیمه شدن زنان روستائی منعقد شد.
محمد اسفندیاری با اشاره به اینکه هدف از تأسیس صندوق بیمه اجتماعی، دسترسی قشری از جامعه است که امکان برخورداری از مزایای بیمه اجتماعی را ندارند، اظهار کرد: با پرداخت ۷۰ درصد حق بیمه توسط دولت، جامعه مشمول می توانند با پرداخت حق بیمهای که در هشت سطح درآمدی، بر اساس تمکن مالی و به صورت اختیاری است از مزایا و خدمات بیمه اجتماعی برخوردار شوند.
وی به ضرورت اطلاع رسانی ظرفیت صندوق بیمه اجتماعی در بین روستائیان اشاره کرد و افزود: تمامی افراد ۱۸ تا ۵۰ سال، ساکنین روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر را شامل میشود و بیمه شدگان از مزایای مستمری سالمندی و از کار افتادگی کلی و فوتی بازماندگان برخوردار میشوند.
زهرا گران، معاون دفتر امور زنان و خانواده استانداری مازندران نیز در این باره گفت: اشتغال پایدار و بیمه بانوان از برنامههای مهم این دفتر است.
وی افزود: با انعقاد تفاهم نامه همکاری، تلاش خود را برای افزایش بیمه اجتماعی زنان خانه دار روستایی، شاغلین در مشاغل خانگی، همچنین ایجاد آرامش و امنیت خاطر برای آینده این بانوان انجام میدهیم.
او به ضرورت اطلاع رسانی ظرفیت صندوق بیمه اجتماعی در بین روستائیان اشاره کرد و افزود: اطلاع رسانی و آگاهی بخشی در خصوص اهمیت بیمه اجتماعی، ترغیب و هدایت بانوانی که فاقد هرگونه پوشش بیمه اجتماعی هستند جهت عضویت در صندوق را پیگیر خواهیم بود.
گران تصریح کرد: انعقاد این تفاهم نامه با هدف حرکت در مسیر توسعه پایدار، پیشگیری از مهاجرت، ضرورت بهره مندی خانوارهای روستایی و عشایری از رفاه اجتماعی برابر به ویژه بانوان، تلاش برای کاهش محرومیت، بسط عدالت اجتماعی و ایجاد امنیت آتی زنان روستایی و عشایری بوده است.
- منبع خبر : ایسنا