تیرنگ:
سید اسماعیل هاشمی، مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان مازندران در گفتوگو با تیرنگ با بیان اینکه اقتصاد و دارایی در سالی که گذشت در چند قسمت متفاوت ظاهر شد گفت: در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری نیاز به جهش داشتیم و بر این اساس اقدامات مهمی نظیر سرمایه گذاری در استان رخ داد در سال های گذشته متوسط سرمایهگذاری خارجی شش مورد بود که در سال ۱۴۰۲ به ۱۰ مورد با بیش از ۱۶۵ میلیون دلار سرمایه گذاری خارجی رسیدیم.
هاشمی دیگر اقدامات را مستند سازی اموال دولتی بر اساس ماده ۲۶ آیین نامه اموال دولتی دانست و گفت: بیش از شش هزار سند در خزانه موجود داریم و سند خیلی بیش تر صادر شد که برخی دستگاه ها نظیر دستگاههای نظامی سند در اختیار خودشان است این کار
انقلاب خیلی بزرگی بود.
مدیرکل اموراقتصادی و دارایی استان مازندران با بیان اینکه در دو سال معاونت اقتصادی ما رتبه یک را کسب کرد و در بخش خزانه داری در مطالبات بدهی ها رتبه برتر را داریم، اظهار کرد: بحث مولد سازی کار سختی در استان بود چرا که شاهد چسبندگی برخی دستگاه ها بودیم. ما تعداد ۱۷۴ ملک را شناسایی کردیم و مجوزش را گرفتیم در این زمینه رییس جمهور شهید برای این موضوع جلسه مجزا گذاشتند.
وی با بیان اینکه همه املاک برای دولت بوده و دستگاه بهره بردار برخی استانی و برخی ملی بودند، اظهار کرد: مجتمعهای رفاهی ملی هستند اما برخی دستگاهها مثل بهزیستی یا آموزش پرورش استانی هم بودند.
وی مولد سازی را طرح خوبی دانست و گفت: در بابلسر ملکی متعلق به شیلات بود یک سرمایهگذار ویلای شیک در آن ساخت و الان به جای اینکه ما برای نگهداری آن ملک سالانه هزینه بدون برگشت بدهیم او پول میدهد آخرش B.O.T برای ما میگذارد.
وی از رتبه برتر تبصره ۱۸ در استان مازندران گفت و ادامه داد: الان هم استان مازندران رتبه یک را در پرداختی دارد.
هاشمی یکی از کارهای جدید را پنجره واحد مجوزهای کسب و کار دانست که باعث تسهیل در کارها شد و مازندران رتبه برتر را در آن داشت.
او گفت این موضوع با همکاری تیمی بوده است.