تیرنگ نیوز: حمایت از کالای ایرانی، سازندگان داخلی و بومیسازی قطعات و تجهیزات، جزو اولویتها و از اهداف مهم منطقه ۹ عملیات انتقال گاز است.
به گزارش روابط عمومی منطقه 9 عملیات انتقال گاز، محیالدین مفخمی به مناسبت بیست و ششمین نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی اظهار کرد: کمیته خودکفایی و شناسایی تولیدکنندگان و سازندگان داخلی که توانایی ساخت قطعات یدکی را دارا هستند، در منطقه فعال است، بازدید از نمایشگاه ها و شناسایی شرکت های داخلی، مکاتبه با شرکت ها و سازندگان داخلی و ارسال نمونه کالا و قطعات یدکی برای شرکت هایی که امکانات لازم جهت تولید قطعات یدکی را دارا هستند از اقدامات منطقه در خصوص توسعه همکاری با شرکتهای داخلی برای تأمین اقلام و تجهیزات مورد نیاز بوده و خوشبختانه قطعات و تجهیزات مختلفی ساخته و یا در دست ساخت داخل است.
وی در ادامه، عدم خرید کالاهای خارجی که دارای نمونه مشابه داخلی است را یکی از اقدامات مهم منطقه جهت تحقق شعار سال؛ تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین دانست و یادآور شد: برقراری ارتباط با شرکت ها و تولیدکنندگان داخلی جهت ساخت قطعات یدکی با در اختیار گذاشتن نمونه قطعات و اطلاعات فنی مورد نیاز، از دیگر اقدامات حمایتی منطقه از شرکتهای ایرانی است.
مفخمی افزود: منطقه 9 بر اساس دستورالعملهای پژوهشی بهمنظور همکاری با دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان، با دانشگاهها تفاهمنامه همکاری امضا و همکاری کرده است، همچنین در حوزه همکاری با پارکهای علم و فناوری، جلسات مشترکی با پارک علم و فناوری مازندران برگزار شده و مکاتباتی نیز با پارکهای علم و فناوری دانشگاه شریف و دانشگاه تهران انجام گرفته تا از توانمندیهای این مراکز بهرهگیری شود.
وی همچنین از صرفهجویی اقتصادی یک میلیارد و 600 میلیون ریالی با نصب و راهاندازی ژنراتور اضطراری در مرکز بهرهبرداری نور خبر داد و اظهار کرد: اجرای این پروژه از نصب، برنامهریزی کنترلر و راهاندازی ژنراتور با استفاده از توان داخلی و تلاش همکاران تعمیرات اساسی انجام شده است.
سرپرست منطقه ۹ عملیات انتقال گاز مجموع اقلام تامین شده در قالب طرح خودکفایی را 123 قلم عنوان کرد و افزود: همچنین صرفهجویی 6 میلیارد ریالی با تعمیر و بازسازی تجهیزات ایستگاه شیر محدوده مرکز بهرهبرداری گرگان نیز در این منطقه رقم خورده است.
وی در پایان، خاطرنشان کرد: حمایت از کالای ایرانی و سازندگان داخلی و قطعات و تجهیزات بومی جز اولویت و یکی از اهداف مهم این منطقه عملیاتی است؛ چراکه حمایت از تولیدات و قطعات داخلی و بومی در تقویت بنیه اقتصادی کشور مؤثر بوده و به نوعی برای جوانان این مرز و بوم نیز اشتغالآفرینی را در پی دارد.