تیرنگ نیوز – سرویس فرهنگ؛ عبدالرحیم احمدزاده مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری در نشست خبری به مناسبت بازگشایی مدارس اظهار کرد: بعد از ۲.۵ سال فاصله کرونایی سال ۱۴۰۱ را با همدلی و همراهی آغاز می کنیم و امیدواریم سال تحصیلی پرنشاطی داشته باشیم.
وی با اشاره به سیاست ها و اقدامات انجام شده آموزش و پرورش بیان کرد: اجرای پروژه مهر نخستین گام است که هر ساله در ایام تابستان به ادارات برای اجرا ابلاغ می شود و ۶ کارگروه و ۳ شعار اصلی (مهارت آموزی، مدرسه محوری و تربیت تمام ساعتی) دارد
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری از نگاه تحولی و رویکرد جدید دولت برای آموزش و پرورش گفت و گفت: رهبر معظم انقلاب در دیدار وزیر آموزش و پرورش از عدم اجرای سند تحول بنیادین گلایه داشتند. دولت رئیسی عزم راسخ خود را جهت اجرای این طرح ابلاغ کرده و سند تحول پایه ای و بنیادین، ماموریت های آموزش و پرورش را دو صد چندان کرده است.
احمدزاده با بیان اینکه هر برنامه در پروژه مهر در راستای سند تحول است تا به آموزش و پرورش تحولی برسیم، گفت: ساماندهی منابع انسانی و مالی دو کار مهم ما برای پروژه مهر بوده که در ایام تابستان به کمک معاونین و صاحبنظرات جلسات متعددی را پیرامون آن به ویژه برای ساماندهی درست نیروهای انسانی برگزار کردیم. تلاش ما این بوده به گونهای عمل کنیم توزیع نیروها متوازن باشد و کلاس بدون معلم و مربی نداشته باشیم. در حوزه منابع مالی و امکانات نیز با قدرت ورود کردیم و اقدامات مناسبی انجام دادیم.
وی با بیان اینکه مسائل مربوط به حوزه های تربیتی، مشاوره و سلامت را مدیریت کردیم، گفت: حدود ۳۲ واحد آموزشی را در سطح منطقه با اعتباری بالغ بر ۷۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات دولتی بهسازی و مرمت کردیم.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری، تصریح کرد: نهضت آسفالت حیاط مدرسه ۳۰ واحد آموزشی با کمک پارلمان شهری مرکز استان انجام شد. همچنین پس از ۲ سال دوری از فضای آموزشی، مانور بازگشایی مدارس در بیستم شهریور با حضور مسئولان استانی برگزار شد. مراسم جشن غنچه ها و شکوفه ها را برای کلاس اولی ها و مهدکودک ها داریم.
احمدزاده، بررسی مسائل بازنشستگان، گردش مدیران و مربیان، بازسازی تابلوی مدارس، طراحی درب ورودی مدرسه ها و … را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش ناحیه یک مرکز مازندران برشمرد و گفت: مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی سرای آرامش را ایجاد نمودیم و ۸۷۰ میلیون تومان برای خرید تجهیزات این مرکز اختصاص هزینه شد. در شرایط فعلی کارهای نهایی ساختمان مرکز در حال انجام است.
وی ادامه داد: در حوزه تربیتی هم امسال کار ویژه ای انجام داده ایم که قرارگاه جهادی نصیب برابری تربیتی یکی از آن هاست. ماموریت این قرارگاه چند وجهی و برای حمایت از دانش آموزان مناطق محروم، کم برخوردار و حاشیه شهرهست.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری، با بیان اینکه این ناحیه ۲۴۵ واحد آموزشی با حدود ۴۵ هزار دانش آموزان بدون احتساب پیش دبستانی ها در سه پایه) دارد که از این تعداد حدود ۱۲ هزار نفر در ۹۸ مدارس غیر دولتی تحصیل می کنند.
احمدزاده عدم توسعه متوازن و جانمایی اشتباه در سالهای گذشته را سبب بهم خوردن تعادل تراکم دانش آموزان در کلاس های درس برشمرد و افزود: فقط در خیابان فرهنگ ساری بیش از ۱۵ مدرسه وجود دارد که شاید نمونه مشابه آن هیچ کجای کشور مشاهده نشود.
وی با بیان اینکه امسال حدود هزار و ۲۰ نفر افزایش دانش آموز داشتیم، گفت- ۳ هزار و ۸۰۳ دانش آموز پایه اول و ۳۲۰۰ نوآموز غنچه ها در ناحیه داریم.
مدیر آموزش و پرورش ناحیه یک ساری با اشاره به اجرای طرح ملی فاخر از طریق سازمان نوسازی و تجهیز مدارس کشور بیان کرد: در نظر داریم مسائل عدیده مناطقی مثل راهبند را با اجرای چنین طرح هایی مرتفع سازیم. توسعه دهیم.