اندک اندک جمع مستان می‌رسد
اندک اندک جمع مستان می‌رسد
بر اساس شنیده‌های موثق خبرنگار روزنامه تیرنگ بعد از زمانی، دامادی، مجید حسین زادگان، مهدی عبوری و سید رمضان شجاعی کیاسری برای انتخابات مجلس حاضر می‌شوند.

تیرنگ نیوز:
سال ۱۴۰۲ سال بسیار مهمی برای سیاسیونی است که قصد دارند تا مردم را با صندوق رای آشتی دهند، حـدود ده ماه دیگر انتخابات مهم مجلس شورای اسـلامی دوره دوازدهم خواهد بود و طبیعتاً اندک اندک شاهد استعفاها برای انتخابات و آغاز فعالیت نامزدهایـی که قصد دارند بـا نمایندگان فعلی رقابت کنند خواهیم بود.
نامزدهایی که اقبال زیادی در بین مردم دارند و احتمالا می‌توانند در خانه ملت تاریخ‌سازی کنند.
شنیده‌های موثق خبرنگار تیرنگ حاکی از آن است که دکتر عالیه زمانی که مدتی به عنوان معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی مشغول به فعالیت بود برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرستان ساری و میاندورود از سمت خود استعفا داد و شروع به فعالیت‌های انتخاباتی نموده است.
با رصد فضای مجازی و فعالین اجتماعی حداقل در حوزه‌های ساری و میاندورود که از بزرگترین حوزه‌های انتخابیه استان هستند برخی فعالین انتخاباتی از مدت‌ها پیش به دنبال رزومه سازی بودند.
باید دید مسئولان استان که گفته بودند از افرادی که قصد حضور در انتخابات را دارند در پست‌های دولتی استفاده نخواهند کرد چه عکس‌العملی در این خصوص خواهند داشت و آیا خانم زمانی که برای سومین بار در انتخابات مجلس پا به میدان رقابت می‌گذارد می‌تواند اینبار صندلی مجلس را تصاحب کند یا مثل دو مرحله قبل جا خواهد ماند؟!

* دامادی استعفا داد

شنیده‌های موثق خبرنگار تیرنگ حاکی از آن است که محمد دامادی نماینده دوره نهم و دهم مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه ساری و میاندورود در استان مازندران که تا چندی پیش عضو هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران بود از سمت خود برای حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی شهرستان ساری و میاندورود استعفا داد و شروع به فعالیت‌های انتخاباتی نموده است.
او در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی به علت رد صلاحیت از حضور در رقابتهای انتخاباتی بازماند و پس از آن مدتی به عنوان معاون امور حقوقی، مجلس و استان های وزیر صنعت، معدن و تجارت منصوب شده بود. سپس به عضویت هیئت مدیره سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران در آمد
پدر وی عزت‌الله دامادی هم در دوره سوم و چهارم نماینده مجلس شورای اسلامی بوده‌است. عبدالحسین اکبری پدر همسر وی از کشته‌شدگان انفجار حزب جمهوری اسلامی (هفتم تیر ۱۳۶۰) است.
باید دید آیا دامادی در این دوره تایید صلاحیت می‌شود و می‌تواند دوباره صندلی مجلس را تصاحب کند یا مثل مرحله قبل جا خواهد ماند؟!

*حسین‌زادگان هم دست به کار شد
همچنین شنیده‌های موثق خبرنگار تیرنگ حاکی از آن است که مجید حسین‌زادگان از حوزه انتخابیه ساری و میاندورود در استان مازندران که تا چندی پیش استاندار مازندران بود نامزد انتخابات مجلس خواهد شد و شروع به فعالیت‌های انتخاباتی نموده است.

او کارشناسی ارشد در رشته علوم سیاسی گرایش مسائل ایران از دانشگاه تهران، کارشناسی علوم سیاسی از دانشگاه تهران، حضور در جبهه و عضویت در گردان‌های عملیاتی لشکر ویژه ۲۵ کربلا را در کارنامه دارد.
استاندار سابق مازندران؛ معاون سیاسی، امنیتی اجتماعی استانداری مازندران، موسس و قائم مقام حزب کارگزاران سازندگی در مازندران، ریاست بهزیستی ساری، معاون اجتماعی بهزیستی استان، فرماندار نوشهر و فرماندار مرکز استان در دوره اصلاحات و دولت تدبیر و امید از دیگر سوابق حسین زادگان است.

او که جهت رقابت در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی ثبت نام کرده بود توسط هیات اجرایی رد صلاحیت شده بود باید دید آیا حسین زادگان در این دوره تایید صلاحیت می‌شود و می‌تواند به آرزوی دیرینه خود برسد یا نه؟!

*عبوری حاشیه پر رنگ‌تر از متن

از طرفی شنیده‌های موثق خبرنگار تیرنگ حاکی از آن است که مهدی عبوری از حوزه انتخابیه ساری و میاندورود نامزد انتخابات مجلس خواهد شد و شروع به فعالیت‌های انتخاباتی نموده است.

مهدی عبوری (زاده ۱۲ شهریور ۱۳۶۰ در ساری) است که معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران بود. وی پیش از آن معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزیر راه و شهرسازی و شهردار ساری بوده‌است.
عبوری داری مدرک کارشناسی علوم ارتباطات، کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و دکترای مدیریت دولتی است
عبوری در سال ۱۳۷۹ به استخدام صدا و سیمای مرکز مازندران درآمد و از سال ۱۳۸۳ تا ۱۳۸۸ مدیر حراست و از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۱ در سمت معاون اداری مالی صدا و سیما مشغول به کار بود.
مهدی عبوری در تاریخ ۲۷ فروردین ۱۳۹۸ از سوی محمد اسلامی به سمت معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی وزارت راه و شهرسازی منصوب گردید. محمد اسلامی همچنین در تاریخ ۲۵ آذر ۱۳۹۸ عبوری را به سمت معاون وزیر راه و شهرسازی، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران منصوب نمود.
عبوری در انتخابات مجلس شورای اسلامی دوره دهم نیز حضور فعالی داشت. عبوری جوان در این انتخابات به حمایت از دو کاندیدا (ابراهیمی اصولگرا – یوسف‌نژاد اصلاح طلب) پرداخت که توفیق چندانی نیافت.
البته عبوری جوان حاشیه دیگری را هم به همراه داشت و 48 ساعت بعد از تودیع شایعاتی مبنی بر دستگیریش منتشر شد که وکیلش امیرحافظ سلیمانی همان زمان در باره‌اش گفت: بنده و بهرام ولی‌پور مسؤولیت وکالت وی را در پرونده شهردار اسبق ساری برعهده داریم.
وی با اعلام اینکه خبر بازداشت موکلم کاملا تکذیب می‌شود، افزود: قاضی روز گذشته تا پایان وقت اداری قرار وثیقه‌ای صادر کرد و امروز هم برای تغییر نوع وثیقه به دادگستری مراجعه شده است.
وکیل شهردار اسبق ساری با اعلام اینکه قرار وثیقه در ارتباط با پرونده شهرداری ساری صادر شده است، افزود: این قرار ۲ میلیارد تومانی بود برای موکل بنده صادر شده است.
وی اضافه کرد: موکل بنده جرمی مرتکب نشده بلکه مواردی که مطرح است صرفا تخلفات اداری بوده و مبلغی در این پرونده نیست.
*شایان ذکر است با درگذشت ابوی عبوری که پدر سه شهید شاخص مازندران نیز بود، قدرت جوان اول شهر نیز کاهش یافت.

*شجاعی همه چیز آماده برای شروعی دوباره

شنیده‌های موثق خبرنگار تیرنگ حاکی از آن است که سید رمضان شجاعی کیاسری از حوزه انتخابیه ساری و میاندورود در استان مازندران نامزد انتخابات مجلس خواهد شد.
او قائم مقام وزیر کشور در امور بین‌الملل در دولت یازدهم و دوازدهم، مشاور پیشین وزیر کشور و نیز نماینده اصولگرا در ادوار هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی است. وی همچنین نایب رئیس شورای نظارت بر صدا و سیما، نماینده رئیس مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، نائب رئیس کمیسیون فرهنگی در مجلس هشتم و سخنگو و عضو هیئت مؤسس سه نفره فراکسیون رهروان ولایت بوده است. وی از مدیران سابق صدا و سیما و رییس مرکز مازندران آن سازمان در دوران ریاست علی لاریجانی بود.
شجاعی که سابقه رد صلاحیت را دارد؛ از نامزدهایی است که اقبال زیادی در بین مردم دارد و احتمالا دوباره می‌تواند در خانه ملت تاریخ‌سازی کنند.
او قاعده بازی را خوب بلد است و در مدتی که دارای مسئولیت بود همزمان برای خود پایگاه رای ساخت و اکنون که نماینده نیست سعی کرد تا ارتباطش را با جامعه هدف و حامیانش حفظ کند.
او اکنون در بین جوانان هم اقبال زیادی دارد، جوانان زیادی از او حمایت می‌کنند.
ورزيده شدن در عرصه اجرايی، شناخت كامل ظرفيت‌هاي استان مازندران و به طريق اولي شهرستان ساري و اشراف كامل بر چالش‌ها و توانمندي‌هاي استان و مركز آن از نقاط قوت شجاعی است. بررسی‌های میدانی ما نشان می‌دهد که شجاعی اگر خوش شانس باشد به مجلس باز خواهد گشت.