اخراج نیروهای شهرداری ساری تبعات اجتماعی دارد
اخراج نیروهای شهرداری ساری تبعات اجتماعی دارد
سید حسن احمدی - عضو شورای اسلامی و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شهر ساری- در نشست خبری با رسانه‌‌‌ها با بیان اینکه شهرداری ساری باید ۱۵۰۰ تا  ۲۰۰۰ نیرو داشته باشد که اکنون بیش از ۵ هزار نیرو دارد،‌ گفت:  اینکه شهرداری نیروی مازاد دارد شکی نیست اما اخراج این نیروها تبعات اجتماعی دارد و معتقدم می‌توانیم با مدیریت صحیح نیروها را ساماندهی کرد.

تیرنگ نیوز، الهام دهقان: سید حسن احمدی – عضو شورای اسلامی و رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شهر ساری- در نشست خبری با رسانه‌‌‌ها با بیان اینکه شهرداری ساری باید ۱۵۰۰ تا  ۲۰۰۰ نیرو داشته باشد که اکنون بیش از ۵ هزار نیرو دارد،‌ گفت:  اینکه شهرداری نیروی مازاد دارد شکی نیست اما اخراج این نیروها تبعات اجتماعی دارد و معتقدم می‌توانیم با مدیریت صحیح نیروها را ساماندهی کرد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شهر ساری با بیان اینکه پرداخت حقوق در شهرداری ساری به ویژه به بخش نیروهای شرکتی اکنون به روز شده است، خاطرنشان شد: انضباط مالی نسبت به سال‌های گذشته بهتر شده است اما با وضع ایده آل فاصله داریم که شورا به این وضع پرداختی‌ها و رسیدن به انضباط مالی در شهرداری ساری دغدغه داریم.

احمدی با بیان اینکه رسیدن به انضباط مالی نیازمند دست یابی به شفافیت پرونده‌های بدهی شهرداری ساری هستیم، گفت:‌ در پرداخت حقوق پرسنل در آینده نیز دچار چالش هستیم .

وی افزود: خوشبختانه حقوق پرسنل به روز شده است و همه ساله درآمد شهرداری در ماه‌های پایانی سال افزایش می‌یابد.

وی خاطرنشان کرد: با این حجم از پرسنل مازاد طبیعی است که به مشکل و چالش بر بخوریم و قطعا در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال ۱۴۰۲ در پرداخت حقوق به مشکل بر خواهیم خورد.

عضو شورای شهر ساری گفت: قطعا تعدیل نیرو چالش‌های اجتماعی فراوانی را در پی خواهد داشت و ساماندهی نیروها گزینه بهتری است؛ البته اگر پرسنل همراهی کنند با ایجاد فضایی جذاب  می‌توان به سمت تعدیل اختیاری پیش رفت و باید این شیوه تعدیل را بسیار جذاب کرد.

رئیس کمیسیون بودجه شورای شهر ساری، مطرح کرد: البته برخی نیروها هم در شهرداری وجود دارند که ابدا حضور فیزیکی ندارند و جزو نیروهای آزاد حساب می‌شوند و باید این نیروها شناسایی شوند.

احمدی در بخش دیگری از سخنانش به معضل زباله شهر ساری اشاره کرد و با بیان اینکه با حمایت ویژه دولت و با واگذاری طرح زباله سوز به بسیج سازندگی روند اجرای این طرح مطلوب شده است، گفت : اکنون پیشرفت فیزیکی این طرح در ابنیه ۹۲ درصد و نصب تجهیزات به ۹۰درصد رسیده است.

وی با بیان اینکه همزمان با اجرای این طرح تفکیک زباله از مبدا نیز در حال انجام است، اظهار کرد:  روزانه ۲۵۰ تا ۳۰۰ تن زباله در شهر ساری تولید می‌شود؛ زباله سوز ساری به دغدغه جدی همه مسئولان شهرستان، شخص استاندار و حتی وزارت کشور و حفاظت محیط زیست شده است.

احمدی عنوان کرد: در حال حاضر ماهانه حدود ۷ میلیارد تومان بابت زباله توسط شهرداری هزینه می‌شود که با راه اندازی کارخانه زباله‌سوز این میزان به شهرداری باز می‌گردد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شهر ساری با اشاره به تصویب بودجه دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومانی شهرداری گفت: هزار میلیارد تومان پروژه سرمایه گذاری تعریف شده است.

احمدی گفت: بودجه سال جاری هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بود که تاکنون هزار میلیارد تومان محقق شده است.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شهر ساری با بیان اینکه جلسات متعدد برای عوارض و بودجه تشکیل شد، افزود: این کمیسیون از آبان ماه کار خود را برای بررسی شروع کرده است.

وی با اشاره به ابلاغ قانون درآمد پایدار شهرداری‌ها عنوان کرد: تغییرات لازم در این زمینه اعمال شده است و عوارض باید تا ۱۵ بهمن تثبیت می‌شد و مجبور شدیم وقت بیشتری برای بررسی لحاظ کردیم.

احمدی با اظهار اینکه هزار و ۷۸۲ میلیارد تومان از بودجه با هزار میلیارد تومان وام را برای بودجه شهرداری تصویب کردیم، افزود: در بودجه ظرفیت سازمان‌های تابعه را افزایش دادیم.

عضو شورای اسلامی شهر ساری بر لزوم تغییر منابع درآمدی شهرداری اشاره کرد و گفت: درآمد شهرداری از محل تراکم فروشی را باید به فراموشی بسپاریم‌.

احمدی تصریح کرد: وابستگی درآمدی شهرداری ساری باید از محل تراکم فروشی و ساخت ساز در به صفر برسد، چراکه تقاضا برای خرید با توجه حجم بالای ساختمان‌های خالی مسکن به حداقل خواهد رسید.

وی ادامه داد: اکنون به اندازه کافی ساختمان‌های مسکونی در این شهر وجود دارد یعنی به نسبت تقاضای مسکن، ساخت و ساز مسکونی صورت گرفته است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر ساری به وجود سه طرح عمرانی مهم شامل ابن شهر آشوب، پارک صفر آباد و نارنجستان اشاره کرد و گفت: شورا در صدد است تا طبق نیاز طرح های عمرانی جدیدی را برای شهر ساری تعریف کند.

احمدی با اشاره مشکل رشد اقتصادی و  مازاد نیرو در شهرداری ساری، گفت: تقاضای مسکن شهر در ۱۰تا۱۵سال آینده کاهش می‌یابد و درآمد شهرداری نیز به این واسطه کاهش می یابد از این رو باید ظرفیت‌های شهرداری افزایش یابد تا نیاز شهرداری به تراکم فروشی کم شود.

در پایان جلسه حسن احمدی عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر ساری که کارمند رسمی شهرداری نیز است برای شفاف سازی دریافتی از شهرداری، فیش‌های حقوقی خود را از سال ۱۳۹۹ که عضو شورای دوره ششم نبوده تاکنون در معرض نمایش خبرنگاران قرار داد.