آقای دبیر سیاست خم رنگ رزی نیست
آقای دبیر سیاست خم رنگ رزی نیست
او فکر می‌کند   حق دارد که به عنوان یک بنده مومن هرجا که دلش بخواهد نماز مســتحبی خــود را بخواند حتی وسط یک جلسه مهم کاری اما نمی داند که بیرون کردن یک «انسان» با الفاظی ناشایست صرفاً به این جهت که کلماتی برخلاف میل آقای رئیس به کار برده، هم از نظر اخلاق انسانی و هم از نظر برخورد حرفه‌ای در کار غلط و اشتباه بود. البته برخی ها از علاقه دبیر به وزارت و سیاست سخن میگویند و معتقد هستند که او قصد ورود به انتخابات را دارد که چنین رفتاری را از خود بروز می دهد تا بگوید من مقتدر هستم اما باید به او بگوییم که آقای دبیر سیاست خم رنگ رزی نیست .

تیرنگ نیوز:

علیرضا دبیر که از قهرمانان و مدال آوران کشتی است، در تازه‌ترین اقدام خود خبرنگاری را که در مجمع هیات کشتی استان مازندران حضور داشت به خاطر به کار بردن دو کلمه‌ای که توهین آمیز هم نبود، با لحنی نامناسب و «رفتار قُلدرمآبانه» از جلسه بیرون کرد.

این موضوع صدای پیشکسوتان کشتی را هم در آورده تا جایی که ابراهیم جوادی،  مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد کشورمان در گفت و گویی با بیان اینکه رسانه نقش بسیار مهمی در پیشرفت کشتی و کشتی‌گیر دارد، گفت:  رسانه است که عکس کشتی‌گیران را روی روزنامه‌ها چاپ می‌کند، این رسانه است که مسابقات کشتی را به صورت مستقیم از تلویزیون پخش می‌کند. چه کسی با مصاحبه کردن با کشتی‌گیران نام آن‌ها را مطرح می‌کند؟ وقتی خود فدراسیون هم در مواردی که نیاز دارد به سراغ رسانه‌ها می‌آید پس باید احترام رسانه‌ها حفظ شود. در خیلی از مواقع پیش آمده است که خبرنگاری بر خلاف موضوعی صحبت کرده است اما باید با احترام پاسخ او داده شود.

وی با اشاره به سوابق رفتاری رئیس فدراسیون عنوان کرد: دبیر حتی در یکی از جلسات خود فدراسیون، از دبیر فدراسیون خود انتقاد و او را بیرون کرده بود. به هر حال کارهایی که می‌شود، درست نیست. احترام 2 طرفه است هم رسانه باید احترام بگذارد و هم مسئولان به رسانه. اگر خبرنگاری صحبت می‌کند ما نباید به او بی احترامی و یا توهین کنیم، چرا که او هم انسان است و خانواده دارد. رفتارها نباید به گونه‌ای باشد که توهین آمیز باشد.

مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد کشورمان با بیان اینکه خبرنگار شغلش انعکاس خبر است؛ گفت: دبیر می‌توانست منطقی جواب آن خبرنگار را بدهد و لازم نبود این خبرنگار را از سالن بیرون کند. قرار نیست هر کسی که از شما تعریف می‌کند به او احترام بگذارید اما اگر کسی مخالف شما باشد و حرفی بزند او را از جلسه بیرون کنید. کجای دنیا چنین چیزی مرسوم است؟ خبرنگار وظیفه دارد و کارش را بیاد انجام دهد، حتی اگر خبرنگار به مدیری هم توهین کند نباید به شکل زننده پاسخ او را بدهد. نمی‌دانم دیگر چه بگویم کارهایی می‌کنند که جای تعجب دارد. به شخصه به عنوان پیشکسوت کشتی که چندسال قهرمان بودم و بعد از قهرمانی هم به عنوان مربی و مسئول در کشتی حضور داشتم به فدراسیون کشتی نمی‌روم از زمانی که علیرضا دبیر به فدراسیون کشتی آمده من به فدراسیون نرفتم و نمی‌روم چون می‌دانم رفتارها به چه شکل است.

آنگونه که رسانه‌ها می‌گویند: « این اولین بار نیست که «دبیر» به عنوان مسئول رشته‌ای که باید اخلاق و رفتار انسانی در اولویتش باشد و احترام «بزرگ‌تر»، «پیشکسوت» و «انسان» سرلوحه کارش باشد، حرمت آدم‌ها را زیر پا می‌گذارد و در جمع با الفاظی نامناسب خطاب شان می‌کند.

علیرضا دبیر به عنوان نفر اول رشته «پهلوانی» که قهرمانان با اخلاق و مردم داری از جمله «غلامرضا تختی» را در داشته است، باید معلمی باشد که رفتارش و کلامش برای جوانان الگو شود. او به عنوان عضوی از خانواده گوش شکسته‌ها نباید دل بشکند. رئیسی که نتواند الگوی مناسبی از اخلاق و رفتار انسانی باشد چطور می‌توان انتظار داشت ملی پوشان و اعضای کادر فنی تیم‌هایش چنین باشند؟ »

البته این تنها حاشیه علیرضا دبیر در هفته های اخیر نیست و نماز مستحبی او وسط جلسه دیگر حاشیه او در چند وقت اخیر است. او فکر می‌کند   حق دارد که به عنوان یک بنده مومن هرجا که دلش بخواهد نماز مســتحبی خــود را بخواند حتی وسط یک جلسه مهم کاری اما نمی داند که بیرون کردن یک «انسان» با الفاظی ناشایست صرفاً به این جهت که کلماتی برخلاف میل آقای رئیس به کار برده، هم از نظر اخلاق انسانی و هم از نظر برخورد حرفه‌ای در کار غلط و اشتباه بود. البته برخی ها از علاقه دبیر به وزارت و سیاست سخن میگویند و معتقد هستند که او قصد ورود به انتخابات را دارد که چنین رفتاری را از خود بروز می دهد تا بگوید من مقتدر هستم اما باید به او بگوییم که آقای دبیر سیاست خم رنگ رزی نیست .