بیت المقدس از آن ما مسلمانان است
بیت المقدس از آن ما مسلمانان است
قدس مهبط پیامبران الهی بویژه محل مبارک معراج خاتم پیامبران حضرت محمد ص است.

تیرنگ، بهزاد حقانی گلوگاهی:
القدس لنا : بیت المقدس از آن ما مسلمانان است. قدس مهبط پیامبران الهی بویژه محل مبارک معراج خاتم پیامبران حضرت محمد ص است.
درود خدا و رسول ص بر ملتهای مسلمان و آزادگان و مستضعفین عالم که در یک وظیفه شناسی به هنگام به ندای ولی امر مسلمین جهان لبیک گفته و در شرایط حساس کنونی حماسه بی نظیری در روز قدس خلق کردند.

وقتی سال 58 حضرت امام خمینی ره سنگ نابودی رژیم جعلی اسرائیل را به اقیانوس مسلمانان و آزادگان عالم پرتاب کرد کسی فکر نمی کرد اینگونه عالم گیر شده و تمامی معادلات و برنامه های یهود(صهیونیسم) را برهم بزند.

قوم یهودی که ( غیر ازاقلیتی مؤمن واقعی به کتب آسمانی) در آیه 82 سوره مائده چنین معرفی می شوند:
(ای رسول ما) : یقینا سرسخت ترین مردم را در کینه و دشمنی به مؤمنان ، یهود و مشرکان خواهی یافت…
قومی لجوج و فاسدی که نسبت به خداوند هم جسارت کرده و معتقدند دستان خدا بسته است!! (آیه 64 مائده): وَقالَتِ الیَهودُ یَدُاللهِ مَغلولَة…

قومی که در آیه 112 آل عمران خداوند سرنوشت شومی را برای آنها محتوم نمود:

ضُربَت عَلَیهِم الذِّلَّةِ …باؤا بِغَضًبٍ مِنَ اللهِ وَ ضُرِبَت عَلَیهِمُ المَسکَنَه…
(یهودیان) هرکجا یافت شوند (مُهر) ذلت و خواری برآنان زده شده است ، مگربه پیمان خدا درآیند و پیمان مردم را بپذیرند(اما) آنان به خشمی از خدا گرفتار آمدند، و مُهر خواری و زبونی بر آنان زده شد و این بدان سبب بود که آنان به آیات خدا کفر می ورزیدند و پیامبران را بناحق می کشتند، این عقوبت بخاطر آن بود که نافرمانی می کردندو تجاوز میکردند.!!

در طول تاریخ با ظهور این قوم نژادپرست و متکبر و لجوج جنایاتی که در قتل غیر یهود (آیه 4سوره بروج، اصحاب اخدود) و حتی پیامبران الهی (155سوره نساء) اتفاق افتاده بی نظیر است.
هرجنایتی درهر گوشه عالم بوده، دست این قوم درکار بوده است.امروز هم در غرب و شرق عالم ریشه هر جنایتی زیر سر یهود صهیونیست میباشد.
توطئه به صلیب کشیدن حضرت عیسی ع و جنگهای فراوان علیه پیامبر اسلام ص و مسلمانان ، و توطئه جنگ صلیبیها و… در طول 1400 سال و بویژه در عصر حاضر با تأسیس رژیم جعلی اسرائیل و پشتیبانی همه جانبه غرب که گردانندگان اصلی آنها سرمایه داران یهود صهیونیست هستند با اشغال و کشتار و آواره کردن ساکنان و صاحبان اصلی سرزمین فلسطین و بیت المقدس از سال 1948م آغاز شده است.
کوتاهی مسلمانان بویژه سردمداران کشورهای اسلامی که عمده آنها از عوامل و مزدوران صهیونیستها هستند باعث شد تا بلند پروازی از نیل تا فرات را در دستور کار قرار دهند.!!
اما در 22بهمن سال 57 انفجار عظیمی در عالم با مرکزیت ایران اتفاق افتاد و تا دیوارهای کاخهای صهیونیستها در عالم از شرق و غرب رسید و آنرا لرزاند.
اعلان روز قدس و آرمان نابودی رژیم سرطانی و جنایتکار اسرائیل در دستور کار قرار گرفت.

این روز اختصاص به روز فلسطین ندارد بلکه روز اسلام است در مقابل تمامی مستکبرین،

حضرت امام فرموده اند:
« روز قدس فقط روز فلسطین نیست ، روز اسلام است، یک روز جهانی است ، روز رسول الله است، روز مقابله مستضعفین با مستکبرین است»

راهپیمایی با شکوه مردم دنیا بویژه ایران انقلابی در روز قدس در شرایطی که آمریکا و انگلیس و تمامی غرب در حمایت تمام قد ازجنایات رژیم جعلی اسرائیل در نابودی مردم و اشغال کامل سرزمین فلسطین و بیت المقدس ایستاده اند، تمامی معادلات استکبار جهانی را بر هم زد ، مخصوصا در ایران که با بکارگیری مزدوران داخلی تلاشهای فراوانی برای عقب نگه داشتن مردم ولایت مدار و بصیر از صحنه مبارزه با دشمنان نمودند.
امروز برهمگان حجت تمام است که باید با قدرت تمام آخرین ضربه کاری و تمام کننده را برای نابودی رژیم صهیونیستی و خروج آمریکای جنایتکار از منطقه را وارد کرد.
وماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم