دیدار با فوتبالی‌ها
دیدار با فوتبالی‌ها
به دعوت عبدالرضا شهریاری مدیر عامل مجمع خیرین حمایت از کودکان مبتلا به سرطان مازندران(ماهک) و با حضور رحیم درزی خلردی ریاست هیات فوتبال مازندران، مریم آزمون سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ایران، آنیتا امیدی نائب رئیس بانوان هیات فوتبال مازندران، جمشید پازوکی دبیر هیات فوتبال استان و جمعی از مسئولین هیات فوتبال مازندران مسئولان هیات فوتبال استان در اقدامی خیرخواهانه به دیدار کودکان مبتلا به بیماری سرطان در موسسه ماهک ساری رفتند

تیرنگ:
به دعوت عبدالرضا شهریاری مدیر عامل مجمع خیرین حمایت از کودکان مبتلا به سرطان مازندران(ماهک) و با حضور رحیم درزی خلردی ریاست هیات فوتبال مازندران، مریم آزمون سرمربی تیم ملی فوتبال بانوان ایران، آنیتا امیدی نائب رئیس بانوان هیات فوتبال مازندران، جمشید پازوکی دبیر هیات فوتبال استان و جمعی از مسئولین هیات فوتبال مازندران مسئولان هیات فوتبال استان در اقدامی خیرخواهانه به دیدار کودکان مبتلا به بیماری سرطان در موسسه ماهک ساری رفتند.

در این دیدار مسئولین هیات فوتبال مازندران ضمن آشنایی با چگونگی تاسیس و روند کاری مجمع خیرین کودکان مبتلا به سرطان (ماهک) با شاخه گل و هدیه ای به رسم یادبود برای این کودکان دوست داشتنی آرزوی سلامتی کامل و برای خانواده هایشان صبر و پیروزی را آرزومند شدند.

رحیم درزی خلردی رئیس هیات فوتبال مازندران در این دیدار ضمن ابراز احساسات نسبت به شرایط کودکان حاضر در این مرکز بیان داشت: بلا شک مدیریت این مجمع با تمامی مشکلات و هیچگونه دریافت بودجه های دولتی کار بسیار دشواری بوده که خوشبختانه به نحو احسن توسط مهندس شهریاری و همکارانشان صورت گرفته است.

وی با بیان اینکه دیدن کودکان عزیزی که در این شرایط بیماری هستند برای همه ی ما بسیار ناراحت کننده است، اما همه ی ما اینجا هستیم تا برای بهبودی کودکان عزیز دعا کنیم و نقش کوچکی در بالا بردن روحیه این عزیزان داسته باشیم، افزود: صمیمانه از زحمات مهندس شهریاری و همه ی پرسنل زحمت کش مرکز ماهک تقدیر و تشکر را دارم و امیدوارم تا در آینده انشالله هیچ کودکی را در این مرکز مشاهده نکنیم.

درزی خلردی ضمن اشاره به فعالیت های مدیرعامل مرکز ماهک مازندران خاطر نشان کرد: مهندس شهریاری به عنوان یکی از حامیان هیات فوتبال مازندران به ما در روند ساخت خانه فوتبال مازندران کمک های فراوانی کرده اند که بسیار برای ما قابل احترام و تقدیر است.

رئیس هیات فوتبال مازندران در پایان گفت: بازدید از این مرکز و دیدار با کودکان عزیز مبتلا به سرطان را در دستور کار خودمان قرار خواهیم داد و سعی داریم تا به همراه چهره های شاخص فوتبالی کشور در این مرکز حضور پیدا کنیم.