انتصاب‌های سیاسی مدیران غیر بومی
انتصاب‌های سیاسی مدیران غیر بومی
انتصاب مدیران یکی از چالش‌هایی است که همواره در مازندران مطرح بوده است و تبعیض و بی‌عدالتی را در انتصابات در دولت‌های مختلف شاهد بودیم که بیشترشان انتصابات کاملا سیاسی بوده که این روند از گذشته تاکنون ادامه دارد

 

تیرنگ نیوز:
انتصاب مدیران یکی از چالش‌هایی است که همواره در مازندران مطرح بوده است و تبعیض و بی‌عدالتی را در انتصابات در دولت‌های مختلف شاهد بودیم که بیشترشان انتصابات کاملا سیاسی بوده که این روند از گذشته تاکنون ادامه دارد و بــه توانمندی‌ها و تخصص و تعهدها چندان توجه نشــده اســت. گاهی برخی تصور می‌کنند که در مازندران قحط الرجال اســت و بایستی مدیران دستگاه‌های اجرایی و … را از خارج استان بیاورند این در حالی است که بسیاری از مدیران توانمند مازندرانی در سایر استان‌ها، وزارتخانه‌ها و معاونت‌های وزارتخانه و سایر دستگاهها مازندرانی هستند اما در استان خودمان بیشتر اوقات مدیران ضعیف و بدون تجربه مفید مدیریتی را بر مسند مدیریت می‌گمارند که خروجی مناسبی نداشته‌ و نتیجه‌اش را در فقر و بیکاری و گرانی شاهد هستیم. آیا واقعا در چهاردهه اخیر در مازندران یک مدیر بومی تربیت نشده است تا سکان مدیریت برخی ادارات کل را برعهده بگیرد؟ انتظار می‌رفت در دولت سیزدهم این تبعیض و بی‌عدالتی‌ها در انتصابات مدیران و همچنین استخدام‌ها به پایان برسد که متاسفانه اینگونه نشده است و همان روند ادامه دارد. تا وقتی که این روند ادامه یابد، مازندران همچنان در فقر و فلاکت و بیکاری رتبه بدی را خواهد داشــت و مازندرانی‌ها از این روند گلایه‌مند خواهند بود، به همین جهت ضرورت دارد در انتصابات و استخدام‌ها تجدیدنظر شود. مازندران که در جایگاه‌های بالای تولیدات کشاورزی، باغی و… است، از آن طرف رتبه خوبی در فقر، فلاکت و بیکاری ندارد که این تناقض غیرقابل توجیه است. اینکــه تاکید داریم تاحدامکان از مدیران توانمند، متخصص، مجرب و متعهد و بومی اســتفاده شود، به این دلیل است که بیشتر مدیران بومی به وضعیت استان آشنایی داشته و با دلسوزی می‌توانند وظایف‌شان را بهتر انجام دهند.
انتظار می‌رود تغییرات مدیریتی در استان در سال جاری بر اساس شایسته سالاری با اولویت بومیان باشد تا این استان از چرخه استفاده از مدیران ناکارآمد خارج شود و رتبه بالایی در فقر و محرومیت و بیکاری را در کارنامه ثبت نکند .