تیرنگ نیوز: سرپرست مدیریت تدارکات و خدمات کالای شرکت انتقال گاز ایران گفت: خط مشی مدیریت تدارکات و خدمات کالای شرکت انتقال گاز حمایت از سازندگان داخلی در جهت رشد خودکفایی در تامین کالاهای مورد نیاز شرکت است.
حسینعلی اسماعیلی، سرپرست مدیریت تدارکات و خدمات کالای شرکت انتقال گاز ایران در حاشیه بازدید از تاسیسات تقویت فشار گاز رامسر و مرکز بهره برداری خطوط لوله و یارد نور و انبارهای منطقه 9 عملیات اظهار کرد: حرکت در گام دوم انقلاب، رویکرد مدیریت تدارکات و خدمات کالای شرکت انتقال گاز در جهت رشد خودکفایی را بیش از پیش برجسته می کند و آینده بسیار روشنی برای صنعت نفت و گاز کشور پیش رو است.
اسماعیلی با تاکید بر ارتقای خودکفایی در تامین کالاهای مورد نیاز شرکت خاطرنشان کرد: منطقه 9 عملیات انتقال گاز با بهره مندی از کارکنان خبره و کارآمد در حوزه تدارکات و امور کالا به خوبی در جهت سیاست های مدون شرکت انتقال گاز حرکت نموده که این فعالیت قابل تحسین است و دغدغه اصلی کارکنان خدوم و زحمتکش منطقه کار و تلاش است.
در ادامه این جلسه مفخمی مدیر منطقه 9 عملیات انتقال گاز افزود: این منطقه با همکاری کارکنان مجرب و خدوم خود وظیفه خطیر انتقال پایدار و پاک گاز طبیعی را تاکنون با موفقیت انجام داده و این مهم جز با همکاری دلسوزانه کلیه پرسنل منطقه علی الخصوص پرسنل خدوم کالا امکان پذیر نبوده است.
در پایان جلسه سرپرست مدیریت تدارکات و خدمات کالای شرکت انتقال گاز ایران از زحمات کارکنان واحد کالای منطقه 9 عملیات قدردانی کرد.
- منبع خبر : روابط عمومی


















































































