کسب 7 رتبه برتر کشوری و رسمی در سال 1400 / نقدهای اقتصادی تیرنگ منصفانه و راهگشا است  
کسب 7 رتبه برتر کشوری و رسمی در سال 1400 / نقدهای اقتصادی تیرنگ منصفانه و راهگشا است  
مدیرکل اقتصاد و دارایی مازندران با بیان اینکه اداره کل استان در سال ۱۴۰۰ از 85 شاخص در 61 مورد (بالغ بر 70 درصد) رتبه کامل صد را دریافت کرده است، گفت: در سال گذشته هفت رتبه برتر رسمی و کشوری را هم دریافت کردیم. به عنوان مثال روابط عمومی ما از رتبه بالای 10 به رتبه نخست رسید. در حوزه گزارش های مالی دستگاه ها و مطالبات دستگاه ها نیز حائز رتبه برتر شدیم. همچنین در مولد سازی و در حوزه دفتر پایه شبکه نیز به رتبه نخست رسیدیم.

تیرنگ نیوز : سید اسماعیل هاشمی مدیرکل اقتصاد و دارایی مازندران با حضور در دفتر رسانه تیرنگ به مناسبت هفته خبرنگار اظهار کرد: اصحابرسانه زبان گویا و چشم بینای جامعه و پل ارتباطی میان مردم و مسئولان هستند که به عنوان رکن چهارم دموکراسی اگر در جایگاهواقعی خود قرار گیرند در راه توسعه استان و کشور می توانند بسیار موثر واقع شود.

وی با اشاره به فعالیت یک و نیم ساله خود در مدیریت این اداره کل، افزود: مجموعه اقتصاد و دارایی برخلاف اسمش که با اقتصادشروع می شود، بیشتر حجم کارش مربوط به موضوعات مالی و دارایی است اما در دولت سیزدهم در یک سال گذشته، اوضاع قدریتغییر کرده و وظایف اقتصادی ما افزایش یافت.

هاشمی با اشاره به 85 شاخص عملکردی این اداره کل در حوزه اقتصاد بیان کرد: هر کدام از این شاخص ها، شاخه ها و زیر مجموعههای خاص خود را دارد و از جزئیات متفاوتی برخوردار است.

مدیرکل اقتصاد و دارایی مازندران با بیان اینکه اداره کل استان در سال ۱۴۰۰ از 85 شاخص در 61 مورد (بالغ بر 70 درصد) رتبهکامل صد را دریافت کرده است، گفت: در سال گذشته هفت رتبه برتر رسمی و کشوری را هم دریافت کردیم. به عنوان مثال روابط عمومیما از رتبه بالای 10 به رتبه نخست رسید. در حوزه گزارش های مالی دستگاه ها و مطالبات دستگاه ها نیز حائز رتبه برتر شدیم. همچنیندر مولد سازی و در حوزه دفتر پایه شبکه نیز به رتبه نخست رسیدیم.

وی تصریح کرد: در حال حاضر سی سرمایه گذار خارجی فعال در استان داریم که در ۸ مجموعه در قالب ۱۰ مجوز فعالیت می کنند.

هاشمی با اشاره به تحریم 41 موردی کشورمان توسط استکبار جهانی بیان کرد: در چنین شرایط دشواری همچنان به فکر رونق استان وکشور هستیم و فقط در سالجاری۳ تا مجوز فیپا دریافت نمودیم و احتمال دارد طی یکی دو ماه آینده به این رقم اضافه شود.

مدیرکل اقتصاد و دارایی مازندران ادامه داد: در سال گذشته عدد سند تک برگ از اموال دولتی همه دستگاه ها را در استان از عدد 15 به بیش از 30 هزار رسانده ایم و این روند روبه رشد بالا همچنان ادامه دارد.

وی افزود: 96 میلیارد تومان پول در حوزه مولد سازی به استان برگشت.

هاشمی همچنین درباره عملکرد گروه رسانه ای تیرنگ، اظهار کرد: به شخصه پیگیر اخبار و مطالب رسانه تیرنگ به ویژه مطالب تولیدی واقتصادی این رسانه هستم. مطالب اقتصادی مجموعه تیرنگ از بعد کارشناسی، کیفیت خوبی دارد و می تواند به کار استان آید.

مدیرکل اقتصاد و دارایی مازندران در پایان بیان کرد: نقد منصفانه یقینا می تواند در توسعه استان نقش داشته باشد و جا دارد از شماو مجموعه تیرنگ به خاطر نقدهای اقتصادی تشکر نمایم.