مازندران ۲۰ درصد لبنیات کشور را تامین می کند/ نکته ای مهم برای مردم در آستانه روز جهانی غذا
مازندران ۲۰ درصد لبنیات کشور را تامین می کند/ نکته ای مهم برای مردم در آستانه روز جهانی غذا
گیوه چی در پاسخ به سوال خبرنگار تیرنگ مبنی بر توصیه شما به مردم و جامعه با توجه به نزدیکی روز جهانی غذا چیست؟ گفت: مهمترین نکته ای که مردم باید مورد توجه قرار دهند بحث سلامت غذا هست که فقدان آن یا عدم توجه کافی به آن در استان موجب شیوع بیماری های گوناگون گردیده و تهدیدی جدی برای سلامت خانواده ها به شمار می رود

تیرنگ نیوز- سرویس بهداشت: محمد مهدی گیوه چی رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران در نشست خبری خود به مناسبت نهمین جشن روز جهانی غذا در مازندران اظهار کرد: رسالت اصلی این انجمن، پر نمودن حلقه مفقوده بین صنعت و ارگان های دولتی و واحدهای صنعتی است یعنی مسائل و مشکلات موجود بین واحدهای صنعتی را شناسایی و مرتفع می سازد.

وی با اشاره به اقدامات شایسته انجمن صنایع غذایی در سال های گذشته بیان کرد: از سال ۹۹ که به عضویت هیات مدیره انجمن درآمدم همه تلاش ما بر انجام اقدامات اجرایی با نگاه متفاوت و سیاستگذاری های جدید بوده است.

گیوه چی برنامه های این انجمن را در سه بخش کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت ذکر کرد و افزود: برای هر کدام از این بخش ها برنامه هایی متناسب با آن بخش در نظر گرفتیم و در صدد اجرایی کردن آن ها هستیم.

رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران با بیان اینکه تامین مواد اولیه صنعت غذا و لبنی امری بسیار مهم است، گفت: متاسفانه نتوانستیم جشن روز غذا را در سال گذشته به دلیل شیوع بیماری کرونا برگزار کنیم و جشن امسال نیز به طراوت و گستردگی سال های پیش از کرونا نیست و ما به خاطر رعایت پروتکل های بهداشتی محدودیت هایی در اجرای این جشن داریم.

وی ادامه داد: هدف ما از برگزاری چنین جشنی صرفا به خاطر اهمیت این روز و  آگاهی بخشی به مردم در مقوله غذا هست. همچنین در طول این سال ها تلاش کردیم در تصمیمات استانی موثر باشیم و همکاری مناسبی با سایر دستگاه های مرتبط داشته باشیم. چرا که بر این باوریم انجمن باید عاملی محرک برای دستگاه های اجرایی باشد.

گیوه چی همچنین از تشکیل کمیته های تخصصی برای رفع موانع موجود و بهبود صنعت غذا سخن گفت و افزود:  ۹ گروه در این انجمن فعالیت دارند و تلاش داریم تشکل های تخصصی را با حضور نخبگان هر گروه در استان تشکیل دهیم تا بتوانیم مشکلات تخصصی و عمومی مربوطه را مرتفع سازیم. در همین رابطه، کمیته فنی لبنیات هفته قبل در استان تشکیل شد و در نظر داریم در چند ماه آینده تمامی کمیته های فنی انجمن تشکیل و راه اندازی شوند.

رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران از وجود ۴۲ شهرک صنعتی در استان خبر داد و گفت: علت پراکندگی این واحدها  به خاطر اقلیم و شرایط خاص مازندران است. معمولا در استان های دیگر شاهد چنین پراکندگی هایی نیستیم و شهرک های صنعتی اثر بخشی های بیشتری دارند.

وی با اعلام اینکه استان را به ۴ منطقه تقسیم کردیم تا اطلاعات و آمار دقیق واحدها را ارزیابی کنیم، افزود: در مجموع می توانیم شرایط بهتری را ایجاد کرده و وضعیت مناسب تری را رقم بزنیم. برای همین برای ۲۴ مهر روز جهانی غدا سعی کردیم برنامه هایی درخور و  شایسته را با توجه شرایط کرونایی تدارک ببینیم .

گیوه چی تاکید کرد: اولویت ما معرفی این روز مهم به جامعه به عنوان سمبل سلامت و غذا هست. چرا که هدف این روز جهانی که شعار امسال آن میوه و سبزیجات است نیز در نهایت، سلامت غذا و خانواده است تا کمپین هایی ضد غذایی را خنثی کند و از
غذاهای فست فودی و مضر جلوگیری شود.

رئیس انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران با بیان اینکه مازندران ۲۰ درصد لبنیات کشور را تامین می کند، افزود: در تولید شکر  توفیقات چندانی نداشتیم و تولید آن زیر یک درصد است و مابقی را از استان های دیگر از جمله اصفهان وارد می کنیم.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار تیرنگ مبنی بر توصیه شما به مردم و جامعه با توجه به نزدیکی روز جهانی غذا چیست؟ گفت: مهمترین نکته ای که مردم باید مورد توجه قرار دهند بحث سلامت غذا هست که فقدان آن یا عدم توجه کافی به آن در استان موجب شیوع بیماری های گوناگون گردیده و تهدیدی جدی برای سلامت خانواده ها به شمار می رود.

تصاویر: فاطمه کواکبیان